Ggggggggggg clmmmmm Canım ben geçen Pazar 129 la öğrendim 4+6 da gittim keseyi gördük bebeği göremedim ama kan değerim 3300 lerde çıktı
clmmmmm Ggggggggggg canm benmki son adete göre 3+6 haftalik oluyo çok küçük kesede görünmez heralde demi sadece degerlerim yüksek 300den 900e çıktı
Ggggggggggg clmmmmm görünmez muhtemelen ama iki katına çıkması lazım normal de olabilir değer bi doktor görsün ama biraz bekle de git keseyi de gör bence
clmmmmm Mervesbaby dr düşüğe karşı progesteron jelverdi canm bi damla kan geldi😔5.haftada bidaha gidicem keseye bakıcak
ponciklerin_annesi Mervesbaby bizde bebegimle 8+5 Olduk Çok Şükür Sabah Bulantilari Bitti , Baş donmesi var Ara ara Oluyor , ve surekli Acikma Basladi gece bile yemek yiyorum , kizimdaki Hamilelikten Eser yok 😂 bu 2. Hamilelegim ve bulantim oldu 😒
gzde34 ponciklerin_annesi merhaba bende 8+5im aynı şekilde benimde iştahım arttı bulantılarım azaldı ama arada bi yine bulanıyor tiksinme var sizi ne zaman çağırdı doktorunuz tekrar kontrole ben yarın gidicem heyecanlıyım büyümüştür şimdi 😊
DiplomaliEvHanimi KIZLAR KUSURA BAKMAYIN SORMAK ISTIYOMDA 🤐🙏 BENDE BEYAZ BOYLE 2PARMAK ARASI UZAYAN BI AKINTI GELMIS BIRAZ KATI NE ACABA SEFFAF DEIL PARCA.
Metehanmoms clmmmmm bende 5.haftamdaym banada progestan verdi biraz hormon düşük çıktı korkulacak bişi yok dedi çok şükür🙏
senemmmmm Mervesbaby bende 9haftalık hamileyim🙏 Sabahları değil de akşamları midem bulanıyo ama belimin ağrısı hiç geçmedi ilk günden beri biraz ayakta dursam çok kötü oluyorum🤷♀️
Elif_sahra60 Selam kızlar 6+2 olduk🌝heyecan tam gaz devam ediyor. Rabbim hepimizin Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Mervesbaby Metehanmoms aynıyız suan benım de 5. Hafta sayılır. Bugün hafif akıntım geldi bu normal midir?
Metehanmoms Mervesbaby Mervesbaby Metehanmoms benm akıntı filan yok varsa da çok az ben hiç görmedm biraz progestandan dolayı baş dönmesi uyku oluyo işte zorlanıyorm biraz
ponciklerin_annesi Progestan kullanan varmi kizlar benim duşuk riskim çok yuksek 4gun hastanede yattim ama Hala ayni agri var 😔😔😔
Ulush Mervesbaby ben 5 haftasindayim canim cox yorqun urey bulanma ve bas agrisi arabir adet agrilari gibi agrilar yalniz deyilsun tatlim
Sulebrk Mervesbaby 9 haftalığım ilk defa dün gece şiddetli karın ağrısı yaşadım peşine de 2 kere midem bulandı normalde bulantı yaşamıyorum çok şülür