Clover Com34 ben londradayım. Burda her gittiginizde ayrı ebe goruyorsunuz simdiye kadar heralde 6 farklı ebeyle karsılastım hepsi sakın icme dogumu baslatıyor dediler. hatta lavanta cayı icinde aynı seyi soylediler.
Oge Com34 ben daha dün izledim programda son 10 gün kala için çok rahat doğm yaparsınız gnde bi bardak dedi açelyanın programıydı 360 da
Arsub Com34 çok teşekkür ederim bir dahaki kontrolüme tekrar sorucam.. şuan 13 haftalık 8 haftalıklen sormuştum tekrar sorucam.. cvp için teşekkürler
Clover Aysgeulburakk ne desem bilemedim bence doktrounuza sorun. Burda 40 haftayi tamamlamasini istiyorlar o yuzden 40. Haftadan sonra icmene izin veriyorlar
Cimcime123 Kızlar birde doğuma giderken hastaneyebir yemek kaşığı çörek otu yağı açılmayı kolaylaştırıyormuş
NuseybeNurrnsoy Com34 bende kantoron yağını sürmek istedim ama doğum sonrası dediler bir kötü etkisi oldumu hiç yoksa bende başlayım istiyorum normalde bende kako yagı sürüyorum hiç yok bendede çatlak şükür
Com34 NuseybeNurrnsoy doğum sonrası bir işe yaramazki. Ben kullanıyorum hiç bir kötü yanını görmedim hatta bebek yapı sürdüm bir ara kaşıntı yaptı. Siz yinede sorun ama doğal yağların ne zararı olacakki
TBsra Hurma istediğini zaman istediğiniz sayıda yiyenilirainiz hz.Meryem validemiz oğlu hz.İsaya gebe iken hurma ile beslendi dinimizde Herşeyde 3-5-ve 7sayısını kullanmak en güzelidir aynı zamanda da sünnettir hurmanın çok faydaları vardır. ☺☺
Rumeysa5454 zytn ben 12. Haftadan beri kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı canım. Aksine cildim daha pürüzsüz oldu çatlak falan da olmadı