BabyComeOn Elizanesi canım eğer devlette vereceksen çıkmayabilir ertesi güne kalabilir ama özelde verirsen bir kaç saate çıkar diye biliyorum ben
clmmmmm masalsii git canm nasıl uyuyacan bugun kız git ver kanı sonucu netten bakarsın gecede eşine sürpriz yaparsın 😊
Kumsalinannesii masalsii canım hayırlı olsun hamilesin dikkat et daha çok yeni özele git bir iki saate sonuç çıkıyor Esin’e söyleme babalar gününde en güzel hediye olur 😉
Kbra7777 clmmmmm hastane hastane değişiyor tabii ama senin muane olmana gerek yok laboratuvar a gidip söyleceksin acaba sana muane kaydı mı acılıyor ? 🤔
clmmmmm Kbra7777 yok canm direk acilde bakıttım kaç kere hep 75 aldılar ankaradayım şehir şehir fark ediyo demekki muayene kaydı açtırsam daha uygun oluyo bizim burda
Kbra7777 masalsii inşallah çıkar şu an kendimin miş gibi heyecanlandım bende kendi adet dönemime henüz var nasıl bekliycem bilmiyorum haber ver bize de sevinelim biraz
Kbra7777 clmmmmm sincanda eryamanda hastanesi filan uygun du en son ama bayadır ankarada hastaneye gitmiyorum bursadayım o yüzden tıp merkezleride mi aynı acaba