clmmmmm masalsii kız koş akşama acilde kan ver 2 saate çıkar sonucun😍😍 benmle aynısın hadi hayırlı olsun😍❣
BabyComeOn DiplomaliEvHanimi amin yaa inşallahh😍 masalsii ya ben de gördüm 2.çizgiyi hamilesin bence 🙊 kan testi vermelisiiin🥰 kızlar ben de az önce günlük pesimde kahverengimsi leke gördüm bu da neyin nesi ya belirtiye yormak istemiyorum of
clmmmmm masalsii yarını bekleme kuzum ya saglık ocagında verme ertesi gün çıkıyo. devletin acilinde ver 2 saate çıkıyo😊
masalsii DiplomaliEvHanimi yarın yaptırayım sonuçları paylaşıcam sizinle, sağlık ocagında versem aynı gün çıkıyormu
Nurrrrr masalsii canım cok sevindim biraz bekle en azından 3 gün gecsin ama kan ver istersen zaten yeni gitsende keseyi falan göremezsin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum 🤗❤️❤️❤️🦋🦋
Elizanesi Nurrrrr bisy sorcam canim sana oglen 1den sonra verilen kan tahlil sonucu ayni gun icinde cikarmi
BabyComeOn masalsii ay amin inşallah canım benim yaa 😍 ben de senin testlerine bakıyordum şimdi sen baya baya hamilesin allahın izniyle hepsinde çizgiyi gördüm yarın direkk kan ver hayırlı olsun şimdideeeen🎉😃
Nurrrrr Elizanesi 1 den sonra eğer özelde verirsen 1 saat sonra alırsın ama sağlık ocağı öğlen almıyor kanı cünkü saat 10 da labaratuvara yolluyorlar öbür gün öğlen cıkıyor 👍🏻
Kbra7777 masalsii özel hastane 35₺ ye bakıyorlar iki saate çıkıyor eğer imkanın varsa tabii ben gidip baktırmıştım sabah erkenden hatta gece heyecandan uyuyamamıştım
masalsii BabyComeOn yarın sağlık ocagına kan vericem 😍 iki gün sonra birdaha idrar testi yapıcam eşime öyle haber vericem🙏🏻🙏🏻
Elizanesi BabyComeOn bisy sorcam canim sana oglen 1den sonra verilen kan tahlil sonucu ayni gun icinde cikarmi
Minikmucizemizz masalsii kuzum senin lekelenmen cok muydu acaba benimde varda cok az oldu senin nasildi
BabyComeOn Elizanesi canım eğer devlette vereceksen çıkmayabilir ertesi güne kalabilir ama özelde verirsen bir kaç saate çıkar diye biliyorum ben
masalsii Minikmucizemizz canım birkere koyu kahverengi geldi peçete silerken ve iç çamaşırıma bide pembemsi geldi iki kere sadece
Kbra7777 masalsii inşallah çıkar şu an kendimin miş gibi heyecanlandım bende kendi adet dönemime henüz var nasıl bekliycem bilmiyorum haber ver bize de sevinelim biraz