masalsii Muallimannecik sağlık ocagına gittim doktor henüz erken gebelik demek için Çarşamba gel kan bakalım dedi, ama beta hcg 2 günde bir artması gerekiyormuş ben cumartesi yaptırıcam test dayanamam 1 hafta 😂
masalsii Kızlar yürürken sağ taraftan belime sanki bıçak batar gibi ağrı giriyor uzandıgımda soluma doğru uzanıyorum yine sağ tarafım ağrıyor 🤷🏼♀️ Yerleşme aşamasında diyemidir acaba
masalsii Muallimannecik MerveNural Lilightyesim BabyComeOn Nurrrrr kızlar bugün devlet hastanesine kan verdim betahcg 11’inde akşam 8 de kan vermiştim 84 dü bugün sabah 9’da verdim 183 çıkmış bu iyi yönde gittiğini mi gösteriyor sizce 🙏🏻
Siriiinn masalsii 1 gün arayla ver kuzum.Mesela Pazartesi verdiysen Çarşamba ver.Benim Pazartesi 222 Çarşamba 800 dü tek yumurta ikizlerine hamileyim çok şükür 🙏🏻
BabyComeOn masalsii canımmmm gayet güzel bak yükseliyor hiçbir sıkıntı yok sen ferah tut içini keseciğini görmeyi bekle🤗 benim de adet sancısı gibi sancılarım olmaya başladı 7 gün var adete
masalsii Bilenler lütfen yazsınlar 2 günde en az %60 artış olması lazım diye biliyorum doktor çok ilgisizdi gitmedim internetten baktım sonuca haftaya gideceğim özel hastaneye
Burcings masalsii canm artış güzel sen hiç pipirklenme anın tasını cıkae hamilesin akışına bıral yüksldmi yükselckmi die zamnı ı düşünerek geçirme.bak yükslmiş o yükslmeye dewm eder sen hiç düşünp stres yapma
masalsii TunarinAnnesi gerçekten mi 🙏🏻 Doktor çok ilgisizde hastaneye dönmek isteniyorum çarşamba da sağlık ocağı alacak kan onlar çağırdılar
TunarinAnnesi masalsii tatlım bence daha kan verme bekle İnşAllah keseni gör 😍yarın da benim adet günüm test yapmaya korkuyorum ( bu gün kuyruk sokumumda feci ağrilar başladı
masalsii TunarinAnnesi ya demin gördüm nasıl dayanıyosun helal👍🏻 Ama yarın olmazsan hemen yap zaten regl agrısına benzer agrıda cekebiliyosun benim öyle oldu inşallah gebesindir canım🙏🏻🙏🏻
BabyComeOn TunarinAnnesi benim adete de 7 gün var ama adet sancımsı birşey başladı rahimde bir hareketlilik var anlamadım ya
TunarinAnnesi masalsii İnşAllah hayatım Seninde Anne adın mübarek olsun Sağ salim kucağına al İnşAllah 🙏
Lilightyesim @masalsii bende reglimden önce öğrenip vermiştim kan ilk 49.06 çıktı 2 sonra 114.67 ydi canım doktorum 100 'ün üstüne çıkması gerekiyo demişti iyi görünüyo bencede 🙏❤
masalsii Lilightyesim tamam o zaman doktor da 160 ın üstüne çıktıgında 1 hafta sonra gel usg de bakalım demişti içim rahatladı 🙏🏻🙏🏻
masalsii Siriiinn ya maşallah🙏🏻 Ben ikiz doğmuştum inşallaj benimde ikizlerim olur ama kısmet tabi :)) çarşamba vereceğim kan daha vermiycem sonra meraklanıyorum valla 🙈
masalsii Siriiinn canım bu hcg mesela bugün 185 ise iki gün sonra onun iki katı 370 ondan sonraki iki gün 370’in 2 katı olursa 700lerde olcak yani son rakamın iki katı çıkıyor değilmi
Lilightyesim @masalsii sen içini ferah tut canım benim stres sıkıntı yapma sakın birde kesen güzel yere yerleşsin bacaklarını çok katlayıp oturma dikkat et şimdiden ❤😊🙏😘🤰🏻
masalsii Lilightyesim mümkün olduğunca uzanıyorum sol tarafıma dogru iş dışında masa başı iş malesef😞 ilişkiden de kaçınıyorum doktordan onay almadan birşey yapmak istemiyorum dikkat ediyorum