Rozi masalsii bu Arada folik asit bebeğin tutunmasında da faydalı başla hemen . Eczaneden reçetesiz alabilirsin.
Lilightyesim @masalsii herkesin bir olmaz canım yükselmesi önemli 2gunde bir ne kadar yükseliyor onu takip et
masalsii Muallimannecik MerveNural Lilightyesim BabyComeOn Nurrrrr kızlar bugün devlet hastanesine kan verdim betahcg 11’inde akşam 8 de kan vermiştim 84 dü bugün sabah 9’da verdim 183 çıkmış bu iyi yönde gittiğini mi gösteriyor sizce 🙏🏻
masalsii Muallimannecik MerveNural teşekkür ederim içim rahatlıyor böyle duyunca 🙏🏻 Reglim yarın itibariyle 1 gün gecikmiş olacak şuan takvime göre 3+5 gözüküyor. Cuma doktora gidicem inşallah
Muallimannecik masalsii kese falan gözükmeyebilir korkma daha zamanı var git tabi için rahat etsin ama ben gittiğimde de çok bişey yapılmadı genelde kese görmeyi bekliyolar biz bugün gidicez tam 6 haftalık olduk 😊
masalsii Muallimannecik sağlık ocagına gittim doktor henüz erken gebelik demek için Çarşamba gel kan bakalım dedi, ama beta hcg 2 günde bir artması gerekiyormuş ben cumartesi yaptırıcam test dayanamam 1 hafta 😂