TunarinAnnesi Zehra333 Kadeh duasi var onu onu niyet et dua et Rabbimden basqa bize Kim evlat vere bilir milyonlar verdigimin doktorlar bile Rabbim ol demezse Embrio yaratamaz sadece Allaha sigin 🙏
Zehra333 TunarinAnnesi masalsii gece gündür bir sürü zikir ve sureler oluyorum canım en iyisi beklemek
masalsii Zehra333 dediğim gibi en güzeli takama akışına bırak regl sonrası düzenli ilişkiye girmeye dikkat et sonrası Allah nasip ederse olacak zaten canım bide böyle dene bırak testlere elini sürme
Gzrilknur Zehra333 silikleşince çatlamıyor mu yumurta. Ben öyle biliyorum. Sende değerlendir ne olur ne olmaz. Kimi adete bi hafta kala hamile kalıyor. Adeti bi hafta geçince de öğreniyor. Sende öyle yap sıkma canını. 😘
Minnosizmmm Zehra333 bence de en iyisini yaparsın canım kafana takmadan bekle unut birazcık adet olana kadar 😊
DiplomaliEvHanimi Bugun adetime 3gun vat miratech erken gebelik testi negatif. Zaten esimde nkbete gidecek 24saat yol bugn. En son care ay sonuna kadar beicem artk 😊hayirlisi