masalsii DiplomaliEvHanimi en güzeli beklemek ya öbür türlü zaman geçmiyor tekrar tekrar yapmak istiyorsun 😍
Tugce1803 clmmmmm arkadaşıma gittim kafa dağıtmaya canım sabah ateşimi ölçtüm baktım düşmüş adet olacağımı anladım sağlık ocağına gitmedim o yüzden ve adet oldum zaten bu ay da nasip değilmiş napalım önümüze bakıp diğer aylara yoğunlaşıcaz
clmmmmm Tugce1803 nasip kuzum hayırlısı olsun inşallah diger ay olur cannı sıkma🙏bak bende bugun kanama oldu dr düşük riskine karşı progeston verdi 5.haftada keseyi görmeye gidicem full dinlen dedi banada😔
Gzrilknur Tugce1803 ah kuzum. Adet mi emin misin. Belki yerleşmedir. Gerçi sen anlarsın adet mi değil mi 🤭😔 bu ay düşünme. Dinlen kendine. 🙏 bi sonraki ay nasip etsin rabbim 🌺
Minnosizmmm Tugce1803 inşallah tez zamanda senin ve tüm isteyenlerin kucağı dolar canım seni öyle iyi anlıyorum ki benimde Adetime 5 gün var ve adet olacağım bariz belli... insanı moral olarak çok yıpratıyor...
Zehra333 masalsii clmmmmm Fatmisko TunarinAnnesi DiplomaliEvHanimi Gzrilknur Minnosizmmm [silindi] ecemtmr Aysu61 maalesef ovülasyon testim yeniden silikleşmeye başlamış az önce yaptım artık gerçekten düşünmeden takmadan adet günüme kadar bekleyeceğim 😔 https://i.hizliresim.com/RgXEJY.jpg
clmmmmm Zehra333 bu kadar takıntı haline getirmeyin. kendinize edersiniz biraz es geçin takmayın kafaya
TunarinAnnesi Zehra333 hayatim gecen ay benim ad gunum ovulasyon testi cift cizgiydi ama t koyu degildi adet oldum rahatla biraz valla cocugu bu stestle tutunmaya izin vermiyceksin 🤭
masalsii Zehra333 dediğim gibi en güzeli takama akışına bırak regl sonrası düzenli ilişkiye girmeye dikkat et sonrası Allah nasip ederse olacak zaten canım bide böyle dene bırak testlere elini sürme