Etkinmhmt Kızlar bugün doktora gittik kızımı görmeye 27 haftaligiz bu arada boy 34 cm kilo 1 kilo sizlerin nasıl haftasına göre doktorumuz herşey Yolunda dedi 👶😊
Seherr Etkinmhmt bende gittim bugün kontrole 27 olduk bizde :)) 35 cm 1032 gr aynı sayılırız sizinle 😍
Tazeannevebebegi Etkinmhmt bizde 32+ 2 de gitmiştim 2155 kilo 43 cm de boydu şimdi 32+6 yız maşallh bütün bebişlere 🥰
Ascvk Şuan 21 haftalığız ama 20 haftalıkken gittiğimiz de 24cm boy 430 gramdı doktorum yediklerine dikkat et kilolu bebeğin iki hafta önde kilosu demişti 🤦🏼♀️
minikkurabiyem2019 Ascvk benımde 21 haftalık 420 kg du ama dr oyle bişi demedi bana 🤔 normal diye düşünüyorum aslında
Dorukunannesi95 babymomm kiz nasil dogurucan o tosunu masallah daha almaya devam ederse riskli olmaz mi kuzum :)
Ayazinannesiyimki babymomm canim dogim ne zaman diolar ayniyiz senle de sezeryanla alalim dio dokyor kilosundan
Mlssa Etkinmhmt Maşallah🙏🏻Ben de dün kontrole gittim 27+2 haftalığım. 34cm 1150gr Kızım☺️☺️ Birazcık tombik olcakmış ☺️☺️Şükür sorunumuz yok sağ salim kucağımıza alalım inşallah🙏🏻❤️