diamond2635 en sinir oldugum durum... hamile kalinca evdeki evcil hayvani sepetlemek... sizin icin demiyorum ama genelde boyle oluyor... ve verdikten bir kac sene sonra cocuk psikolojisi icin evde kedi beslemenin ne kadar önemli oldugunu anlayinca bu sefer tekrar kedi sahiplenme telasi oluyor.. ya dusunsenize bir aileniz oluyor ve sizi terkediyor... birde o dili olmayan canlinin tarafindan bakin... kedinin asilari ic dis parazitlerinin 3 ayda bir duzenli yapildiktan sonra hicbir zarari yok.. öyle olsa dunya saglik kuruluslari bununla ilgili bir aciklama yapardi yani... dunyada milyarlarca insan bebekleriyle evcil hayvanlarini birlikte buyutuyor... ben kendi adima soyluyorum... hayvanlarin icinde buyuduk 3 kiz kardes..simdj benimde 3 kizim var ve şuan 33 haftalik ikiz gebeyim evimde 6 tane kedim var... hepsinin bakimlari aşilari tam iyiki varlar iyiki hayatimizdalar... cocuklarima cok buyuk artilari oldu...cocuklarim birbirlerine ve butun canlilara daha merhametli daha anlayisli daha sevecenler ve hepsi sorumluluk sahibi kedilerim olmasa belki bu duygulari bukadar derinden hissedemeyeceklerdi..ben bu konuda anneme minnettarim inseallah inaniyorum cocuklarimda bana minnettar olacak... cok iyi dusunun... evcil hayvanlarin cocuklar uzerindeki olumlu etkileri arastirin ne demek istedigimi anlayacaksiniz