[silindi] ilaydaayavuzzz 20. Haftadan gidiyoruz 😅 Ekimin ikinci haftası yada üçüncü haftası tahmini tarihler 🙈
mf_ozturk ilaydaayavuzzz 20+2 olduk biz havuç kadarız 🥕🥕🥕 Tahmini doğum tarihimiz 26 Ekim bakalım ne zmn gelicek bizim paşamız 😇
Ozge3747 ilaydaayavuzzz 20. Haftamdayım. En geç 15 Ekim’de sezeryan olacağım ama erken de gelebilir benim bebiş.☺️
A_S_K ilaydaayavuzzz #4905411 22+2 Ayva kadarız :) 15 ekim dedi doktorumuz. Kızımızı bekliyoruz. bugün tetanoz vurulduk :) Sizde durumlar nasıl?
Hnfe Ozge3747 A_S_K bende 20 +2 yim saglik ocagindaki ebe aşiyi taaaa temmuzun sonu gel.dedi gec degilmi.ki
Ozge3747 A_S_K Aşıdan sonra ne sıkıntı yaşadınız? Bebeğinizin hareketlerinde bir değişiklik oldu mu? Ben de Çarşamba vurunacağım da korkuyorum biraz bir zararı olurda diye
Sadiyy35 Esuyum38 bizde 21+5 Doğum tarihini bana 17 Ekim dedi ama sağlıkla Gelsinde kucağımıza 3 5 günün önemi yok 😂
Ozge3747 ilaydaayavuzzz Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏼☺️Benim biraz riskli geçiyor o yüzden hep endişeliyim
espalp ilaydaayavuzzz kendimi hem eylül hem ekim annesi hissediyorum 😂 eylül sonu ekim başı kısmetse 😂🧿 23+4 🧿👶🏻
Irem19 espalp aynı haftadayız bende öyleyim hem eylül hem ekim annesiyim bakalım ne zaman gelecekler 🥰