Merhaba güzel anneler 👋anne adayı demek istemiyorum çünkü minik yavrular içimize düştüğünden beri bizde yaralı bir sevdaya düşüyoruz babalarının aşkının dışında 🥰bende 14.haftaya yeni girdim 👍şu an şükürler olsun ki herşey yolunda🙏13.hafta da doktorumuz kızımız olacağını söyledi 👧yalan yok ben hep erkek hissediyordum herkes erkek diyordu hani Allah sağlıklı huzurlu mutlu çocuk versin tabi ki hepimize ama kardeşlerim erkek olduğu için ve ben de büyümelerinde rol sahibi olduğum için erkek çocuk hayranlığı vardı bende 🙈ama cinsiyetini öğrenmeye gideceğimiz sabah birden kız diyerek uyandım 🥰ve evet o bir kız 👧 mutluluktan ağlayarak öğrendim benim minik yavrumun cinsiyetini 🙏dünyanın en güzel duygusuymuş meğer 🙏doktorumuz ikili tarama için kan istedi verdik 10 günde çıkacakmış 20 Haziran’da öğreneceğiz hayırlısıyla 🙏doktorumun dediğine göre şu an bir sağlık sıkıntısı görünmüyor ama tarama zorunlu tabi 👍Aralık annesi olmak bir ayrıcalık bence🤣bizim kız da Allah kısmet ederse Aralık ortasında aramızda olacak 🙏🧿rabbim hepsini korusun esirgesin 🙏güzel anneleri ve evlatlarını 🙏Elmalı Turtam benim 🧿