milayerli Bende 13+5im Doğum Aralık’ta gorunuyor erken gelmeye kalkmazsa 🙈 cinsiyeti 3 gün önce ögrendim bence bebeğin pozisyonu ve cihaz veee doktorun tecrübesiyle alakalı. Direkt gösterdi oğlusum pipisini 😁😁
GKBR2 Yesiimduurmus tam görememiştir belkide burda da çok okuduk kız dediler oğlan oldu falan diye bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum haftaya devlete randevum var orda da sorucam cinsiyet 😀
prenses_annesi16 Yesiimduurmus benm hiç kusmam yok hamile gbi hssetmyrm nerdeyse 15 haftalıgım erkek kız alakası yok bu durumun canm mesela brnm kızım olucak 11. Hfta %70 kız dedi iki gün önce gttim yine kız dedi bana
Gozdefiraf Gezmeci valla doktor yüksek ihtimal dedi kesin demedi o yüzden ben temkinliyim canım ❤️ Değişirse şaşırmam 😂
Duuyguum Hanımlar birşey sorucam sizlere 14. Hafta da su gibi şeffaf akıntım oluyor arada çok değil arada oluyor bu daha önceden de olurdu bana on gündür yoktu haftam da büyüdüğünden biraz tedirgin oldum amniyon sıvısı demem için erken mi sizce
milayerli Duuyguum şeffaf akıntı bende de oluyor canim bence değildir hamileliğin normal akıntısı bu ama içim rahat etsin diyorsan doktoruna görün derim
Duuyguum Mesaj attım dktra hastane de ebe ped koyuyormuş ona göre bana haber edin dedi yoksa sabah görüşelim dedi milayerli
Duuyguum Zırt pırt gidiyorum dktra canım ya üç gün önce gittim daha mesaj atıcam devam ederse gel dicek 🤔☺️
milayerli Duuyguum insallah kötü değildir canim sen yinede olumsuz düşünme şeffaf akıntı bende en basından beri var doktor normal demişti 🤷♀️
Pnar1 Bende 13+2 oldum cumartesi kontrol var 😊bakalım cinsiyet tahmini yapıcakmı?? Bende 16 aralık da görünüyor Doğum eder bir aksilik olmazsa 😊
Duuyguum Bende vazgeçtim gitmekten akşamdan bu yana olmadı yarın da bakıcam ona göre.bende de oluyordu en başından beri jel kullanıyorum ondan demişti dr bir haftadır yoktu tekrar olunca telaş yaptım biraz sanırım off valla çok stresli ya @Btldrcn
Beyzanurlina Yesiimduurmus her yedıklerımızde bebege gtmiyo mercimek gibi vs yicekler bebegı besliyo her yedın beslemıyo ne yazıkki derler ya kendıne yemişsin 🤣
Burcu77 Tospikkk valla annem bu sene kiz senesiymis galiba demisti baya kiz duyuyorum bi ara saglikli olsunlarda baska bisey istemez insan 🤗🤰
oldedi 14+6 olduk🙏🏻 kendini göstermiyor bacakları sıkı sıkı kapalı🤷🏼♀️ cinsiyetimizi bilmiyoruz bakalım dahaa