Benim bakmaniza okadar cok ihtiyacim varki anlatamam. Suan tam 8 ayim bitti 9 aylik hamileyim ama bebrgim hala cinsel organini hep kapattigi icin hala bilmiyoruz. Lutfen gorun mesajimi cok ihtiyacim var halen alisveris yapmadik dusunun artik:((
Benim dogum tarihim(anne yani) 7 nisan 1986
Esimin dogum tarihi (yani babanin) 21 ekim 1982
Son adet tarihim 28 ekim 2018
Brbrgin dogacagi ay temmuz ayi. Merakla bekliyorum cevabinizi

Melie benim cinsiyeti belli 36. Haftamdayim ama merak ettim acaba dogru cikacak mi erkek 19 ocak 1990 kadin 19 0cak 1998

Melek31 ayyyy ciddimisiniz yaaa? Doktorlar hep cinsiyetini gostermedigi icin kizdir dediler sizde bu yuzden kiz demediniz degilmi? Cok merak ediyoruz ailecek hastane cantasina korkudan bir pembe bir bryaz takim koycam sirf bu yuzden. Ama cok sagolun gercekten tesekkur ederim

Aysenaz18 Ben hesaplamamdaki çıkan sonucu sizinle paylaştım göstermiyor etmiyor oralara pek takilmadim benim için önemli olan tarihlerdi canım 🙏🌹

Cansu37 en son eşinle sende 2017 de yenilemissin kanını canım ama aydan ötürü sen yeniledigin için kız ❤🌹

Aaa çok ilginç, ilk kez duydum ben anladığım kadarıyla da hesapladım ama doğru mu yaptım bilemedim 🤷🏻‍♀️
        Benim için de hesaplar mısınız?
        Benim Doğum Tarihim 05.08.1985
        Eşimin Doğum Tarihi 07.07.1982
        Mayıs ayında hamile kaldım.

Melek31 ewet birebir dogru genetik te oluyo benim esimin tarafi hep kiz doguyo iki kardesininde kizlari var hic erkek yok