Sevdaguzeltepe Yusufayten benim korkmamın sebebi 32 den sonra kanı sulandırcak birşey kullanmıyor olmak allah korusun pıhtılaşma olursa bebege giden kan akışını coraspin sagladıgı için bebek beslenemez kalbi durur diye korkuyorum inşallah saglıkla kavuşuruz canım 🥰🤲🏻
Yusufayten Sevdaguzeltepe yok gülüm sen öyle düşünme 32 ci haftadan sonra mecburi kesiyorlar ki doğumda kan kaybımızdan birşey olmasın zaten yeterince kan sulanmış oluyor kendi doktorumda öyle söylüyor Allah’ın izni ile hiçbir şey olmaz 🥰
ezehra Sevdaguzeltepe canım çok şükür her şey yolunda sordum özellikle aspirini doğumda kanamayı durduramayız dedi. Bebişim de iyiydi ama halen dsha yüzünü göremedik hanfendi eliyle kapatıyor 🤗
Pnrarvn Sevdaguzeltepe yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıkarsa iğne veriyorlar ama önlem amaçlıysa sadece coraspirin veriyorlar
Sevdaguzeltepe Pnrarvn testte mthfr 677 ve pıa faktöründe heterezigot mutosyon çıktı ama igne vermedi kadın dogumcu sadece coraspin verdi perinatolog coraspine gerek duymadı🤷🏻♀️
Burcak61 Sevdaguzeltepe benim rahimde direnç var iki damar da da çentik görüldü Onun için kullandım 26 da plasenta aşağıda kaldı yukarı çıkmadı sezaryen için risk oluşturduğundan bırakmak zorunda kaldım kilo alamaz bebek diye çok korktum ama çok şükür alıyor
Pnrarvn Sevdaguzeltepe canım test sonuçlarını anlamıyorum malesef bana doktorum sadece araştırdığımız 7 kriter var hepsindede olumsuz çıkmış değerlerin kesinlikle iğne kullanman lazım dedi hatta coraspirin vve iğne başladık ama kanamam olunca coraspirini bıraltık
Burcak61 Pnrarvn iğneyi bilmiyorum plasenta previa totalisim bebe aspirini de kanı sulandırdığından hepsi birlikte risk oluşturduğu için bana doktorum bebe aspirinini kesti
Pnrarvn Kumru82 8. Haftada oldu kanama bölgesi oluşmuş hapı bırak dedi bıraktım kanama bölgesid kapandı kanamada durdu
ezehra Sevdaguzeltepe kan pıhtılaşması vardı bende bi kayıp yaşamıştım bunda en baştan beri kullanıyordum iite 32 de bıraktım
Pnrarvn Burcak61 anladım canım ben kanamayla hastanye gittim 8 de coraspirini bıraktırdılar 18 de tekrar kanamam oldu plasenta çok ucundan rahim ağzına geliyormuş previanın bir çeşidi ama ona rağmen iğneyi bıraktırmadılar bana 32 olduk çok şükür
Burcak61 Pnrarvn benim hiç kanama olmadı ama doktor 26 da bıraktırdı 33+4 üm plasenta previa dan dolayı 37+4 lerde sezaryen le alacaklar bebeği