• Gebelik
  • hamişler kaç yaşında hamike kaldık ve kaçıncı bebisiniz?

ozgeyigit daha karar vermedik adensu diye düşünüyoruz baklm hayırlısı 😇

tubizm yaşım 20 ilk bebeğimiz 5 haftalığız 😍❤️

E_k_m1709 hey masaallah 😍
Ben ikiz ikiz diye kendjmi yırtarken sen 3 tane tasiyorsun.. masaallah canim... yat bol bol yorma kendini.. hayırli dogumların olsun inseallah

28yasindayim ilk bebeğim temmuzda kollarımda insallah

tubizm

tubizm ben 31 yaşındayım ilk bebeğim. Son 50 günümüz kaldı.

24 yaşında, ilk hamileliğim vee ikiz🍒🙈

34 yaşımdayım. 15 haftalık ilk bebeğime hamileyim . Üniversiteden sonra azıcık kariyere odaklanayım, biraz dünyada neler varmış bakınayım deyince zaten 35 öncesi mümkün olmuyor. Etrafımda 40’dan önce anne olan çok az. Dünyayı büyük oranda gezdim, gençliğe dair ne kadar hevesim varsa az çok yaptım. Şimdi en doğru zaman gibi hissettiğim an bebek geldi zaten. Doğru yaş evet artık anne olmalıyım diye hissettiğin zaman ve herkese göre değişken sanırım. Çoçuk gelin olmuş olanları hariç tutuyorum. Sağlık açısından 40-45’lere bırakmak nasıl iyi değilse çok küçük yaşta daha gelişim çağında doğum yapmakta doğru değil.

tubizm 21 yaşındayım 28+ 3 haftalik hamileyim ilk gebeliğim ve bi oğlusum olacak insallah 😍

Bence her kız kesinlikle okumalı ve okutulmalıdır. Kendi ekonomik özgürlüğüne sahip olmalıdır. Kaç tane çocuk olduğu değil onların nasıl yetiştirildiği onlara sunulacak imkanlar çok çok önemlidir.
      Sonra buralarda okuyoruz eşim bana şiddet uyguluyor, kayınvalidem bana eziyet ediyor, ayni evde yaşıyoruz. Ama bilmem kaç haftalık hamileyim. Hiçbir kadın bunları haketmez. Önce evlilik mantıklı bir şekilde gözden geçirilmeli sonra çocuk sahibi olunmalıdır. O ailelerde büyüyen çocukların psikolojileri ciddi şekilde bozuk olmakta ve çevrelerine faydalı bireyler olamamaktadırlar.

25 yaşındayım ilk hamileliğim hayırlısıyla 38 haftalık olduk...😊