Gmz11 13 haftalıkken ikili tarama testine çağırdı doktor belki cinsiyeti de belir olur dedi bu Cumartesi bakalım bekliyorum ❤️
Denizsever34 HazelSeren ben cinsiyetini öğrendim bugün. Dr.um izinli olduğu için başka Dr. a yönlendirdiler. Cinsiyeti sorunca baktı erkek dedi direk 😃
bebegimmveannesii Semartizim yaaa ben doktoru mu degissem napsam bana hic tahmin yurutmedi 12.hatfanda 2li testte belki cinsiyetini soylerim dedi 😠😠😠 cok merak ediyorum bide neyseki cuma gunu gidecegiz
Denizsever34 HazelSeren 13+6 günlük bebeğim. Kendi doktorum gelişimi kıza benziyor demişti on gün önce. Bu gittiğim doktor direk erkek deyince şok oldum 😂
ZalovaLeyla Ben daha 12ci haftaya yaklaşıyorum bu gun gittim ultrasona doktor tahminde bulunmak istiyorum dedi kemik yapısındanmı bilmiyorum ama erkek diye düşünüyorum dedi ama daha çok erken olduğu için hiç alışamıyorum kız hiss ediyorum ben
11Nisan Bizim de yarın ikili test için randevumuz var. Heyecanla bekliyorum 😍 Çoğu kişi bir kız, bir erkek olsun diyor. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Ama merak etmiyor da değilim 😊