Duuyguum Semartizim bana da on ikinci haftam da erkek demişti yarın gideceğim kuyruk sokumum ağrıyo diye belki netleştirir
Mislimelek Semartizim 17 haziranda dr randevum var o zaman öğreniriz dedi dr. 14+2 olacağım o zaman. Benimki çifte heyecan ikizlerim olacak çünkü çift yumurta sağlıkla gelsinler inşallah. Ama gönlümden kız geçmiyor dersem yalan olur 🙈
Denizsever34 Daha öğrenemedim merakla bekliyorum. Dr. 12. haftada gelişimi kıza benziyor ilerki haftalarda netleştiririz dedi ☺️
Semartizim Denizsever34 banada aynısını söylemişti .. bayramdan önce 13 unde gidicem kontrole bakalım ne dicek
Denizsever34 Semartizim benim de yarın Dr. randevum var. İkili tarama testi sonuçlarını öğrenicem. Sağlıklı olsun da cinsiyete aslında çok da takılmıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Rozi Benim yarın ikili testim var. Doktor söyler büyük ihtimalle. İlk gebeliğimde de aynı perinatologa gitmiştim. 12. Haftada bilmişti cinsiyeti 🤗
tugbadm Semartizim 12+3 te erkek dedi doktorumuz 8de 7 ihtimal ama çok okudum değiştiğini belki değişir mi diye bekliyorum bir sonraki kontrolümüz de 16 haftalık olucaz inşş 🥰🤗🤗