seon90 EliFurkan ya benm doktorumda öyle dio boyu 2 hafta önde gidiyor ben şuan 37+3 üm kilosu 3.200 boyu ve kemik yapısı iki hafta önde.anne ve babanın geninden alırmış boyu.beslenmeyle alakası yokmuş
YaseminBatrk EliFurkan maşallah boyunu benim doktorum da söylemiyor kilo ve gelişim daha önemli diyor
EliFurkan seon90 evet bizimde bacak boyu çok uzun dedu ☺ bende esim de uzun boyluyuz bize benziycek herhalde
Ipekokanliya firdevs 23 haftada 635 gramdı. Normal sizin ki bu haftalarda çok kilo.almaya başlıyorlar🙂))
YaseminBatrk 1000114383540251 benim de doktorum en geniş hesaplama da 3250 dedi ama bence o kadar da yoktur 🙆🏻
seon90 EliFurkan ben 37+3 üm ama karnım büyük değil o kadar🙂)) doktor sığmıcak diye korkuyorum dio🙂) çok mrk editorum bi bebek ne kadar uzun doğabilirki 😂😂😂
YaseminBatrk EliFurkan ultrasyon kağıdında FL yazan yanındaki sayıyı 7 ile çarp boyu ortaya çıkıyor canım
YaseminBatrk seon90 en fazla 60 olur . Ben 56 doğmuşum abimde 60 mış sanırım yalan söylemiyeyim belki yanlış hatırlıyorumdur.