Memnun kaldığınız yada almayı düşündüğünüz bebek arabası modeli varsa paylaşabilir misiniz fikir olur 😊
Bebek arabası ?????????
Esinserkan ben beneto 540 aldm cok guzel🥰
Esinserkan Bende beneto 540 tria aldim henuz kullanamadik ama etrafimda kullananlar memnun 🤗
Ben doonayı ve mima xariyi çok beğeniyorum ama fiyat biraz uçuk imkanım olursa eğer almak isterim uygun fiyatlı sunny baby camentaya baktım çok konforlu görünüyor sürüş açısından da bebek açısından da bende bir şey sormak isterim başlık içerisinde eylülde geliyor bebeğimiz karsta yaşıyoruz ekimin sonu kar kış bize tekrar bahar gelip arabayla çıkılabilecek havalara kadar 6 ayı geçmiş olcak bebeğim ne zaman almalıyım ne önerirsiniz?
Ekincis bence hemen almana gerek Yok yaza doğru alırsın hem maddi açıdan kendini sıkıntıya sokmamış olursun gende istediğin modelden alırsın
- Düzenlendi
Esinserkan pusetle kapanabilen travel varmi bilmiyorum ama benm icin fiyatinin uygun olmasi gerekiyordu. Disariya otobusle biyerlere gitmyorum canm esimle arabayla gidip geliyoruz o yuzden sorun olmayacak.
Damla01 o zaman bi sorun olucağını zannetmiyorum canım bizde araba Yok o yüzden ilk aklıma gelen şey o oldu. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Esinserkan beneto 540 gold aldım memnunum olumsuz yorum çoktu hiç birini aldırmadım çünkü yorum yapanların yarısından fazlası kulaktan duyma şeylerle yapmıştı yorumu ben aldım ve fiyatına göre çok iyi bence fazla para vermeye gerek yok işimi görecekse sonuçta sistem olarak hepsi birbirine benziyor
Esinserkan Aminnn canim hepimiz alalim insalllah 🙏🙏
Casual cadillac aldim. Cok icimize sindi. Benzer modeldeki hic bir marka oyle sinmedi icimize. Casual her ayrintiya ozen gostermis.
Damla01 amin 🙏🏼
bende bunu öneririm kuzu komşum kullanıyor benetto poşetli olanı güzel ama yataklı olanı oturma haline getirdiğinde çocuğu 9 aylık oturamıyor çünkü oturma yerini çok küçük yapmışlar çocuk sürekli kayıyor 2.3 yaşında normal bebek arabası İÇİN ayrı para verileceğine linkteki çok mantıklı 3.4 yaşına kadar belkide oturur yani
Mamas paspas ocarro aldım bende
Bayb&plus canyon düşünüyorum hala,bakalım 🌼
Esinserkan chicco trio sprint aldım çok kaliteli çok memnunum iyiki almışım ☺️
Esinserkan beneto alcam herkes çok memnun
Esinserkan almayi dusundğm joie litetrax 4 canm bide baby plus hero ikisi arasnda kaldm