incialby Merhaba kızlar ben 31. Haftamda ikizlerime doğum yaptım şuan küvezdeler emmeye başladılar evde sütümü sağıyorum ama 2-3 gündür çok az geliyor sütü arttırmak için neler önerirsiniz kesilmesinden korkuyorum😌
HillKse incialby dereotu ve yeşillikli salata bol bol su ama en önemlisi dinlenmek. Uyumak sütü çok artırıyor bu yoğunlukta insan uyumak istemiyor ama inanın her uykudan göğüslerim dolarak uyandım 🙈
Ebrs HillKse dolan sütun sabah akmadı mi ya benimkilerde dolu oluyo uyanir uyanmaz akip gidiyo 😔 üstümun islandigina mi yanayım yoksa sütümün boşa aktigina mi. Nasıl durduruyorsunuz bu durumu
Vildanpasal61 @incialby#4895011 öncelikle gözün aydın olsun canım kuru meyvelerden hoşaf yap kendine inan çok faydası var özellikle kuru kayısı üzüm ve duttan yapılan hoşafın ve duş almanda sütünü artırır.
incialby 23sekerkiz çok şükür canım herhalde 1 hafta 10 güne çıkarız emiyorlar artık kilolarıda 1840 oldu yarın doktorlarıyla görüşcem sanırım biraz anne oteline alıp eve yollarlar
Ysmn31 Bende aynı şeyi yaşadım ve bebeğim hala küvezde süt sağıyorum ilk günlerde sütüm gelmiyordu sabırla 3 saatte bir sağarak ve iyi bir çocuk doktorunun önerdiği çayı içerek çok şükür arttı sütüm size de tarifi vereyim isterseniz aktardan alın inşallah size de faydalı olur hem de bebekte ve annede gazı sancıyı gideriyor
incialby Ysmn31 çok geçmiş olsun canım🙏🏻senin bebeğin neden küvezde? Rabbim bi an önce kavuştırsun sizi🙏🏻
Ysmn31 Süt artırıcı bitki çayı anason tohumu,rezene tohumu,siyah kimyon tohumu,dereotu,mercanköşk,melisa. Tohumlar sahanda hafif kırılarak eşit oranda karışım hazırlanır.1 tatlı kaşığı karışım 1 bardak sıcak suda 10 dk demlenip içirilir.günde 3 bardak
DiCeCa incialby Su su su.. En önemlisi bol Su ic canim, onun disinda Ceviz, Rezene Cayi ve Tahin&Pekmez Süt arttiriyor.
Yaser27 incialby ben bu aralar you tube de süt attıran besinleri araştırıyorum saracoğlu en fazla önerdiklerini not aldım canım Taze üzüm ( siyah veya beyaz günde 3 kez bi avuç kadar ) Maden suyu ( ama soda değil) Dere otu ( yoğurtlayıp da yiyebilirsin günde 3 kez birer tutam şeklinde) Kürü veya taze incir
HillKse Ebrs evet uyandığımda tişörtüm ıslanmış oluyor 😢 Ona bir çözüm yok. Göğüs pedi aldım ama devamlı tişört değiştir vs insan unutuyor takmayı 😂
uhuddd incialby Sütü arttiran en önemli şey beslenmenizi duzenleyin gunde 2 öğün yiyin ekmegi sekeri bırakmak sütünüz hem artar hem kaliteli hâle gelir. Ayrıca zihnimizde düşünerek bile sütümüzü arttirabiliriz. Hep olumlu düşünmek sütüm artacak demek. Negatif enerjili insanlardan uzak durmak. inşallah dolar dolar taşar sütünüz🌸
incialby PrenssAnnesiiii canım bende gebelik zehirlenmesi başladı 27. Haftada 31 e kadar zor durduk sağlığım tehlikedeydi almak zorunda kaldılar bebeklerden birinin kan akışı azalmış😞 şuanda toparladılar çok şükür ama rabbim kimseye yaşatmasın erken doğumu🙏🏻