Kubranurrrr Reina haklısınz benimde 41 olucak işte 1 gün sonra daha da bekliceğini sanmıyorum bende riski kendi başıma almak istemem açıkcası . Normal çok istiyorum ama suni sancı olayı gözümü baya bi korkuttu işte bebek kanala girmemiş açılmam yok ve suni sancı verilcek somra sezeryana dönme ihtimali yüksek gibi bilemiyorum inşallah bir süpriz yapar ve 2 gün içinde gelir 😓
Kubranurrrr Gulayduru inşallah girer daha nerdeyse 2 haftanız var stres yapmayın 😊 benim 1 gün 2 gecem kaldığı için stresim biraz 😓
nergisog Kubranurrrr canım arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı. Hiçbir belirtisi yoktu. Bekledi 41+5 e kadar. Açıklığı kontrol ettirmeye gittiğinde Doktoru sezaryen yapalım demiş. Yatış istemiş. Kendisi de çantamı vs.getirmedim demiş. Eşi şehir dışında olduğu için beklemek istemiş. Uçağı gece 1de iniyormuş. Sonra sabah 8de gelirim demiş. Sabah gitmiş sezaryen olmaya. Çocuk kakasını yapmış ama Allahtan yutmamış. Yani riskli yönleri de var. Hiçbir belirti olmamışsa eğer riske atma. Suni çekip açılması olmayanlar da var. Yine de sen bilrisin. Benim de açılmam yok. 39 olacağım. Eşim cumaya sezaryen tarihi al diyor. 40a kadar beklerim olmadı sezaryen olurum.
Kubranurrrr nergisog ay işte ben böyle şeyleri gördükçe korkuyorum daha çok bu kaka mrselesinden dolayı da beklemek istemiyorum 41 den sonra. Çok sağolun artık 2 gün de geldi geldi gelmedi sanırım sezeryan isticem çnkü en yakınlarımda da suniyle açılma olmayıp direkt sezetyana geçrn o kadar çok akrabam var ki hepsi ditelt sezeryana gir daha iyi dedi 😓
Hatis Kubranurrrr Benim ilk gebeligim de hiç bir belirtim yoktu 41+6 da 11 saatlik bir suni sancıyla geldi İnanılmaz zordu benim için Bu bebisimde 39+5 yine belirti yok ve bebis çok büyüdü 4 kilo oldu Doktorlar kabul etse normali zorlarım yine Suni zor ama dogunca bitip gidiyo hersey Yine göze alıyorum yani Adı üzerinde normal aneliyat degil Allah yardımcın olsun Kolaylıkla kendi sancınla oluversin insallah
nergisog Kubranurrrr inşallah açılman olur da normal yaparsın. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al kucağına 🙏
peperutka Kubranurrrr Sifir aciklikla suni sanci aldim hic anlattiklari gibi degil.1.30 saatte dogum yaptim beni de cok korkutmuslardi iyi kimseyi dinlememişim.
Kubranurrrr peperutka gerçekten mi ya işte aslında bünye meselesi kimse kimseyle aynı değil ama işte genel duyumum açılma olmayıp sezeryana geçenlerden yana olunca korktum açıkcası 😓
Zeynepasln Suni sancı alan veya düşünen arkadaşlar bebeklerinizin en son ki kilosu ne kadardı? Benimde salıya kadar zamanım var 41 olacam ama hiç bir belirtim yok suniye razıyım fakat kilosu çok olursa dr direk sezaryen mi yapar yoksa yine de suni dener mi bilmiyorum.
Kubranurrrr Zeynepasln 4 den fazla değilse doktor sezeryan düşünmez canım yani benim doktorum öyle ztn beb3kte artık 2 haftadır falan az az kilo alıyo şuan 4den az ise korkma .
Zeynepasln Kubranurrrr en son 10gün önce 3700 demişti inşallah 4 ü geçmemiştir. geçtiyse boşu boşuna beklemiş olacam bayramdan önce de sezaryen yapabilirdik. Hayırlısı artık.
peperutka Kubranurrrr 4-5 cm acikliktan sonra dayanamazsan epidural alabilirsin.Epidural dogum yapanlar bana cok onermistiler.Kabul edicektim ama dayanamayacagim sekilde degilmis sancilar.Soyle soyliyim hic bagirmadim sadece son sancilar cok agriliydi ona da bir sekilde dayandim.Benim sezaryana donseydi de hic pisman olmazdim suni sanci da bunu kabullenerek gittim icimde kalmamasi icin.Denemeden bilemezsin ve herkesin dogum hikayesi farklidir baskalarinin zor olucak diye seninde oyle olucak degil.Kendine guven ve iyi gececegine inan olumsuz dusunme kesinlikle.
Bilgeeferhat Kubranurrrr geçen hafta Cumartesi suniyle başlattılar doğumumu sonrasında acil sezeryan olmak zorunda kaldım benim tavsiyem mecbur olmadıktan sonra sezeryan olma suni sancı da hiç öyle anlatıldığı gibi değilmiş bende suniden korktuğum için epidural istedim ama baktım 7 cm açılmam var hala ben çok rahattım sancı girdikçe çömeldim derin nefes aldım geçince yürüdüm ebe artık epidurali yapmam lazım doğumhaneye götürcem dedi de yaptılar
Ebrs Kubranurrrr ben spinal sezeryan oldum, yine olsa yine olurum. Hamileligim boyunca hep normal dogum istedim ama mecburi sezeryan oldum, inan rahatligini hic biseye değişmem, bir dogum bu kadar kolay olabilir yani
Seymakayaoglu 2 defa sezeryan oldum şuan 37 haftalik hamileyim 3 cü sezeryani olcam keşke normal yapabilsem doktor kabul etmiyor hic sezeryan olmak istemiyorum korkuyorum artik :( her seferinde panik atak geciriyorum cocumla ilgilenemiyorum bana kalsa hic sezeryan olmazdim hayirlisi yinde hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah