kbraknt @Elif-58 bizde 38+3 olduk belirti oldumu bikacgun öncesinde yoksa bi anda mi sancılandınız benim hiç belirtim yokda dogmuycak gibi geliyo bana
Elif-58 kbraknt vallaha banada öyle geliyodu , karnımı her gören ne kadar yukarda daha erken diyolardı ama birden sancım geldi su yada nişanda gelmemişti yani her an gelebiliyo bebişler
TomurcugunAnnesi Elif-58 maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . İyi ki okudum dedidiğim bir doğum hikayesi . Ne güzel cesaret geldi :) Darısı bize olsun inşallah.
Elif-58 TomurcugunAnnesi aminn inşallah. Rabbim biz kadınlara bu mucizeyi nasip etmiş yol bazen dikenli olsada sonu güllük gülistanlık inşallah sadece sabır gerekliymiş
TomurcugunAnnesi Elif-58 doğru söylüyorsunuz. Bazen dayanamayacakmışm gibi geliyor sonunu hayal ediyorum böylece gücleniyorum. Hayali bile böyle ise gerçeği kim bilir ne mükemmel bir duygudur. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Seymasefaa Elif-58 allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah Canım 🥰 peki sabah ki muayene de açıklık falan çıkmış mıydı
Elif-58 Seymasefaa allah razı olsun . İşte gider gitmez muayene ettiler 7 cm çıktı daha önce hiç olmamıştım
Senemhifa Elif-58 maşAllah darısı bizlere olsun canım sertleşme varmıydı karnında peki sancın başladığında
kbraknt @Elif-58 ay inşallah benimde öyle olur çünkü banada karnın yukarda 40 i gecer diyolar hiç agrım sancimda yok