pasaninannesi48 Dayanma gucu illa ki veriyo Rabbim ama her insan da kendini taniyo. Ben yapamam kendimden o derece eminim. Bende yemiyo yani tabiri caizse 😂 Allah kizini sana bagislasin saglikli uzun bi ömür versin minik kizina . 💜
Caglaucrr pasaninannesi48 Allah razı olsun canım benim. 😘😘 Bence yapabilirsin. Kadınların yapamicagi hicbisey yoktur🤗
Kubrabdrhmn0235 Caglaucrr korkutmak değil ama demişsin vallaha normal düşünüyordum aha bunu okudum ya sezeryan düşünüyorum artık titreye titreye okudum 😂😫
Caglaucrr Kubrabdrhmn0235 canım sezeryanda sonrasından çektiğini normal doğumda öncesinden cekiyosun. Normalde biraz daha çabuk toparliyosun sanırım. Anne olmak zor baya, hakkında hayırlısı neyse o olsun ve korkma korkacak bişey yok yani yeni bir can getiriyorsun dünyaya bırakta olsun okadar 😊
feyza_guc Caglaucrr vallaha ben dikişten çok korkuyorum bu yüzden normal Doğum yapmak istiyorum çünkü dikiş istemiyorum ama illa dikiş yapacaklar galiba
Caglaucrr feyza_guc dikişte korkma canım en rahat an o an valla bende senin gibi en çok ondan korkuyorum. 3 4 gün sıkıntısını çekersin ben iyileşiyorum yavaş yavaş bı sıkıntı yok oturaniyodum sadece oda 3 4 gün 1 haftaya hepsi bitiyor yani 🙂 Zaten bebisle ilgilenince hicbisey dert tasa olmuyor emin ol🤗
Caglaucrr Didemm91 korkma canım korkulcak bişey değil zor sadece Rabbim kolaylık sağlıyor valla bak hepsi rüya gibi şimdi bebiş unutturuyo hepsini bı kaç saat zorlanıyosun okadar :)
bilnazo68o Caglaucrr iyi olmus canm anlattign. Prenses gibi dogum yapanda var boyle yapanda var iste :) nasip kismet insallah hayrlisiyla elimize aliriz bizde. Sende saglikla buyut bebegini