Benimisteo Masall33 dogum sancilari cektigin sira keske sezeryan yapsaymis diye kendine cok kizacaksin. Dogum bittikten sonra iyi ki sezeryan olmamisim diye sukredeceksin. Normal dogum cok zor ama cok guzel ve ozel bisey. Rabbime sukurler olsun bi defa tattirdi. Ikincisi de var inshaallah hayirlisiyla normal dogum olcak. Ve bilen eden biri oldugu halde hamd olsun korkmuyorum. Aksine buyuk bi heycanla bekliyorum. Ama sezeryandan cok korkuyorum kat kat kesmeleri gozumun onune gelince odum kopuyor. Allah hayirlisini versin saglikla dogsunlar da gerekirse evladim icin sezeryan da oluruz mecbur kalirsak hayirlisi olsun ins
Mlsgzll Masall33 bende inanılmaz korkuyorum gerçekten Google arama motorumu açsam bazılarınız yerlere yatarsınız normal doğumda ölmek vs 😀😀 o kadar korkuyorum ki bilmiyorum nasıl atlatıcaz bazılarınında çok kolay geçiyor bazısının zor rabbim yardım etsin hepimize 🙋🏼♀️
Elifenisebetul İki normal Doğum yaptım çok zordu ama o anlık bebek çıkınca acı bitiyor, şuan 3. Ye hamileyim 40+4 bebeğim 4 kilonun üstünde ama aklımdan bir bile sezaryen geçirmiyorum hayırlısıyla normal olur inşallah,
Masall33 Deletedmom00170 Doğum uzuyo hissisleştiğin için diyorlar canım onuda çok araştırdım ama bilmiyorum
_Mutlu_Anne_ Masall33 valla arkadasim sadece bebek gelene kadar acı çekiyorsun daha sonra öyle bir rahatliyosunki her acı uçup gidiyor ve o ani görüyorsun bebeğin ilk sesini duyuyosun onu heycani başka benim 3. Gebeliğim dua ediyorum buda normal olsun diye 36.haftadayım
Masall33 _Mutlu_Anne_ evet canım her açıdan normal Doğum en sağlıklısı ama insan korkuyo işte ister istemez ☺️
Esramese Masall33 insan korkuyor evet ama her insann hikayesi farkli marifetmis gibide hep anlatiyolr banada bn 12 saat cektim 2gun cektim bilmem ne annem mesela gitmis direk dogurup almis cikmis ekmek alip doner gbi insan düşünmüyo degil ben kac saat cekecm cok surermi korkutan bu
_Mutlu_Anne_ Masall33 korkuyu unut getirme hiç aklına o an geldinde tadını çıkart unutulmiycak bir ani bizim doğum hikayeleri rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin yavrularimizi
Sebogelin Masall33 Ben 6.ayıma kadar asla normal doğum yapmam sezaryen yapcam diyodum. Sonra görümcem sağolsun biraz destek verdi güzelce anlattı sonra biraz araştırma ve gebe okuluna gittim derkeeeeen 39+2 de normal doğumla kızımı aldım kucağıma 🥰 şimdi ikinci kızıma hamileyim Allah tekrar nasip etsin inş bana ve isteyen herkese 🤲
Esramese Masall33 normalden vazgecme belki ayni gun taburcu olacaksn ama imkann varken senelerce neden sezeryan kalintilariyla gezesin soguklarda agri yapcak etcek
Selinnnce defnefunda canim bende senin gibiyim igneden bile korkup fenalasiyorum. Nasil dogurucaz biz :))
Cennettenbirmelekveannesi Masall33 benim ilk hamileligim daha yeni yarıladık yolumuzu 20 haftalıgız 18 yaşındayım ve normal doğum istiyorum 🙈 inan korkulacak bişey yok bende korkuyordum pozitif doğum hikayeleri okuyorum ve doğum videoları izliyorum .İzledikçe de ben normal doğuracagım diyorum .Hem doğum sonrası bebeğinle daha iyi ilgilenebilirsin hemde çabuk toparlarsın inşallah. Ve benim kendime sürekli söylediğim kendine bedenine ve bebeğine güven canım 😊Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Masall33 Cennettenbirmelekveannesi amin canım inşallah ama az önce hafif ağrılarım oldu belime falan inanılmaz bi ağrı girdi dayanamadım gittim nst ye girdim hafif sancıların çıkmış dedi açıklık var mı diye baktı şu an 39+2 yim gününü dolduralım dedi Pazartesi tam 40 haftalık oluyorum o güne kadar sancın gelmezse sezeryanle alalım beklemeye gerek yok dedi ve Pazartesi’ye yazdı tekrar
Cennettenbirmelekveannesi Masall33 Hayırlısı canım kendini şartlama normal yada sezaryen olsun diye bebişlerimiz sağlıklı olsun da doğum şeklinden çok kavuşma ve bebişler önemli benim fikrim tabi bu😊