[silindi] BaharSefvan Henüz almadım ama alıcam inşallah ☺️ Silver Nurse adı internet sitelerinde var 👍🏻
AzraCaglar Nata97 Canım avent marka göğüs kalkanı satılıyor. Gümüş kapak bulamazsan ondan al. Azerbaycan’da da cardır mutlaka. Birde göğüs ucu kremi al ikisini beraber kullan. Bi müddet sonra iyileşiyor
Hilalim19 Nata97 can gumus kapak guzel ama 100 azn qiymet olacaq hardasa onu evez edici gogus ucu koruyucu var slikondan onu istirsen arasdir belke ola men hec birini almadim doguma qeder gogus ucunu masaj edirem ucu boyuk olsun deye refiqemde ele etdi yara filan hec bir sey olmadi
Mikayilsmom Hilalim19 necenci heftesindesiniz? Burda hekimler ellemeyin meme ucunu deye uyardilar. Erken dogum riski yaradir. Men ozum de hekimem ve bunu etmeyi tovsiyye etmirem size eger 37den balacadisa hefteniz
Berrinsoygazi Arkadaşım yara olmasın diye türkkahve fincanı kapamıştı porselen olup, hava almayıp nemli tuttuğu için inanılmaz işe yaramıştı onda ,sadece emzirdiğinde alıp tekrar kapatıyordu bir deneyin isterseniz
Anacsevgidolumelek Nata97 ben tecrubeli anne degilim henuz dogum yapmadim ama bebegi emzirdikten sonra saf su ile silmeni tavsiye ederim ve de islak birakmamani. Ikincisi nemli tutan bir mucizevi yontem gumus kapaklar. Ucuncusu e bebek in kendi markasi gogus ucu kremi. Dorduncusu aleo vera jeli ya da yenilebilir hindistan cevizi yagi. Daha da yetmezse youtube da bu durumlarla basa cikmis bir suru anne video cekmis izleyebilirsin. Allah bebisini saglikla buyutmeler nasip etsin🤲😚
Hilalim19 Mikayilsmom Mende 34 heftedi sixmamaq serti ile dairevi masaj edirem kremle uc hissesini sixmiram mende esitdim bunu ama etrafimda edenler oldugu ucun bir zererin gormedim ama son hefteye qeder etmediklerini bilirem sonlar daha tehlukeli ola biler deye
Meryem20 Hakiki zeytinyağını kızdırın soğutun her emzirmeden sonra sürün emin olun hiç bir şey kalmıyor Rabbim şifalar versin
AAyssee Nata97 canim benim de öyle oldi oldr çektim krem vs bi ise yaramadi bi arkdasin tavsiyesi ile plispsh avent göğüs kalkani aldım iki üç güne geçti cok rahatladim direk al bence
Tam1leydi Nata97 philisp gogus kalkani eger oda oomuyorsa kiyafet giyme surekli hava almasi lazim kuru kalirsa yapisir daha kotu olur sutunu sur surekli nemlendir orayi hic kurumasin uclarin yara kremide olur