Deletedmom_26 aasenamerve ay sizi hatırladım gözünüz aydın olsun maşAllah darısı bize inşAllah rabbim sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyütsün 🙏🏼
Selinatasu Deletedmom_26 evet çok iyi bir doktor gerçekten bende çok memnunum devam et hiç bırakma benim doğumum nasipse onda olucak ama çok korkuyorum genel anestezi olmayı düşünüyorum
Deletedmom_26 Selinatasu siz benden öndesiniz gerçekden doğumunuzuda merak ediyorum o günler gelirse inşAllah benimle paylaşmanızı yardımcı olmanızı isterim 😊
Selinatasu Deletedmom_26 tabikide muhakkak yazarım size iletişimim kaybolmassa iyi insgram hesabınız var mı?
Deletedmom_26 Selinatasu busra.sizi kullanıcı adım büşra sızı demirez yazarsanız çıkıcakdır mutlaka 🙂
YazCilegi aasenamerve Yaaa çok sevindim sizin adınıza 😍 Miss kokulu bebeğiniz ve size sağlıklı sıhhatli bi ömür dilerim.
YazCilegi aasenamerve Okudum cok sancılı bi süreç olmuş,ama ikinizde sağlıksınız önemli olan o 😍 Biz daha 22+3 üz çoook var.
aasenamerve YazCilegi kesinlikle. Çektim ama değdi yani herşeye şimdi ufak tefek tecrübesizlikler dışında çok şükür yolunda hetşey 😊 merak etmeyin 20-30 haftalar arası aşırı hızlı geçiyor sonra duruyor 😀