• Doğum
  • Açılmam yok lütfen öneri

Busrasaf bende 37+2’deyim canım ama açılmam yok diye acele etmiyorum o zaten vaktinde gelecek ama sancılarım var düzensiz

Busrasaf sırf açılmam olmasin diye duş almadim, aldigim zaman resmen soguk suyla aldim. 1 gecede 5 cm açıklık oldu 😂 üstelik 4 büyük boy serum aldim aciklik dursun diye ve hamileligim boyunca yan gelip yattim, ne bir yürüyüş ne bir egzersiz 😊 gelesi varsa geliyolar işte kuzular

Busrasaf squat düzenli olarak sabah akşam yaptım,pilates topunda oturdum son haftalar en az 100 kez merdiven inip çıktım yarım saat yürüyüş yaptım ve tabiki de perine masajı.Sonuç 38+1 4 cm açılmayla normal doğum🙈şimdi iki aylık olduk bile

cerennaslann aynılarını ben de yapıyorum 38+2 olduk neredeyse kendimi taşıyamıyorum sancı nişan belirti yok 🤔

cerennaslann zeytinyağı kullanıyorum birkaç kez yaptıktan sonra esnediğini de hissetmeye başladım. Doğumda masajın etkisi oldu mu ? Epizyotomi yine de uygulandı mı ?

Didemm91 evet oldu doktorum yapmasaydık masajı çok daha fazla dikişimin olacağını söyledi iyiki de yapmışım 3640 kilo doğdu kızım

Emelkcyrk valla ben bi cesaret eşimden rica ettim görselleri de gösterdim kabul etti kendisi yapıyor çok korkulacak bir şey değil parmağını takıp alt kısmı esnetmeye çalışıyorsun canım

Busrasaf kişiden kişiye değişiyor canım benim yapmadığım şey kalmadı hurma yemeye bile erkenden başladım 39+4 olduk hiç bişey yok daha 😔