Kızlar 37 haftalık oldum ve açılmam yok neler onere bilirsiniz açılmam olması için
Açılmam yok lütfen öneri
Busrasaf sıcak suyla duş alabilirsin. Çömelme kalkma hareketi de açılmaya yardımcı olur
Ben resmen kaynar suyla her gün yıkaniyorum yürüyüşler yapiyorum ama nasıl oluyoda açılma yok anlayamadım 😯
Busrasaf hurma yemek yürüyüş eğilip kalkmak ve ilişki açılmayı kolaylaştırıyo diyorlar gerçi kişiden kişiye göre değişiyo bence 32. Haftama kadar aktif olarak işe gidip geliyodum yatmıyodum yani eve gelince ev işi vs. Harekette ediyorum iyi kötü şuan 39+3 oldum ne açılmam var ne yalancı sancım ne kasılmam 🤷🏻♀️
Busrasaf bebişin daha gelesi yok o zaman 😂😂
Aynen canım ya 😊
Busrasaf bende 37+2’deyim canım ama açılmam yok diye acele etmiyorum o zaten vaktinde gelecek ama sancılarım var düzensiz
Busrasaf squat düzenli olarak sabah akşam yaptım,pilates topunda oturdum son haftalar en az 100 kez merdiven inip çıktım yarım saat yürüyüş yaptım ve tabiki de perine masajı.Sonuç 38+1 4 cm açılmayla normal doğum🙈şimdi iki aylık olduk bile
cerennaslann aynılarını ben de yapıyorum 38+2 olduk neredeyse kendimi taşıyamıyorum sancı nişan belirti yok 🤔
Didemm91 hangi yağla yapıyorsunuz masajı ben buğday yağı kullandım
- Düzenlendi
cerennaslann zeytinyağı kullanıyorum birkaç kez yaptıktan sonra esnediğini de hissetmeye başladım. Doğumda masajın etkisi oldu mu ? Epizyotomi yine de uygulandı mı ?
Didemm91 evet oldu doktorum yapmasaydık masajı çok daha fazla dikişimin olacağını söyledi iyiki de yapmışım 3640 kilo doğdu kızım
cerennaslann nasıl yapıyorsunuz Kızlar o masaja ben cesaret edemiyorum ya
cerennaslann hadi ya o zaman devam 😋
Busrasaf kişiden kişiye değişiyor canım benim yapmadığım şey kalmadı hurma yemeye bile erkenden başladım 39+4 olduk hiç bişey yok daha 😔