Srfn11 Busrabora pecete kullanin eksik cumle kurmusum gunluk pedler kokuyufa enfekdiyonuda arttirir her tuvalete girdigimde ben degistiriorum saglikli gayet
Busrabora Ezgib evet canım ikisinide kullanmamak lazım sanırım bez koymayı deycem bulabilirsem pamuklu birşey, demek peçetede arttırıyormus ben daha hijtenik sanıyordum
Ezgib Busrabora canim ben gittim cokca çamaşır almıştım günde 5 kere degistiriyorum en az 🤭camasirlarimi yüksek derecede yikiyorum çok su icmeye çalışıyorum bi nebze rahatladim
Busrabora Srfn11 evet bende öyle yapıyorum ama o bile yanlıs diyolar, su an akımtım oldugu için rahatsızım ondan once peçete rahatsız etmiyordu
Gizem_Oguz Busrabora ped kaşıntı yapıyo peçete ufalanıyo çözümü hergün iç çamaşırı değiştirmekte buldum başka türlü olmuyo😑
Busrabora Gizem_Oguz zaten hergün camasır değiştirmeme ragmen enfeksiyon olusmus daha dikkatli olucam bundan somra
DusunseneMilena Busrabora benim doktorum gazlı bez önermişti ped ya da peçete hijyenik olmuyor. Gazlı bezle çok rahat ettim hem hava alıyor
Busrabora DusunseneMilena gazlı bezi nerden aldınız bende alsam nasıl kullandımız nırmal pecete gibi mi? Nerde satılıyor hemen simdi alsam
Mirayecemm Busrabora bende de akıntı var peçete kullanıyorum Çünkü o pedler mantar yapıyor daha önce de olmuştum doktor günlük pedler yapar dedi
Esra81 Busrabora evet pecete kesinlikle kullanma dedi imkan varsa tabiki en iyisi surekli camasir degistirmek ama malesef calisiyoruz disarida oluyoruz biraz zor gunluk ped bir nebze olsun daha saglikli peceteye gore
Srnkrbrn Busrabora bence peçete çünkü günlük ped önerilmiyor diye biliyorum ben zaten evdeyim 3 4 litre au tüktiyorum her tuvalet ihtiyacmda da degiştiriym peçeteyi sıkıntı yapmıyor bana parçalanma vs gibi
Busrabora Srnkrbrn bende de hiç parcalanma olmuyor, maşallah bayagı su içiyormusunuz bende öyle olsam keske
Saeda Peçete de bende rahat ettim her lavaboya girdiğimde değiştirdim sürekli uzun süre peçete tutunca parçalanıyor sık sık değiştirince sorun olmadı bende
DusunseneMilena Busrabora eczanelerden alabilirsiniz. Zaten parça parça onlar kullanımı da çok kolay oluyor
Srnkrbrn Busrabora baslarda içemiyordum da kum dökme bide böbrek büyümesi yasadım ondan agrının korkusuna heryere 1 litrelik koyuyordm gözümn önüne oyle oyle alıstırdm kendimi artık içmeyince eksiklik hissediyorum dene sende canım zamanla alısırsn
uhuddd Busrabora ikiside zararlı malum yaz o peçede un ufak olur ped desen ondan sağlıksın en güzel eski atletlerinizi kesip ped yapmak kirlenince yıkamam ütülemek daha kolay atlatırsınız enfeksiyon durumunu ben öyle yapıyırum
MHMA Busrabora ben bekarlığımdan beri sürekli peçete kullanırım her tuvalet ihtiyacımda değiştiririm 36 haftalık hamileyim en ufak enfeksiyonum olmadı çok şükür.
flybrs Busrabora peçete daha hijyenik fakat peçete parçalanıyor cok kötü yayılıyor o yüzden ped daha iyi kullanımı