TunarinAnnesi Momof2child bu gün adetime 4gün kaldi adet günüm 3gün geçsin öyle yapicam zira adetim saat gibi 28günde bir İnşAllah benimledir bebeğim 🙏
Zehra333 TunarinAnnesi Tugce1803 Mrvgns benim de 8 gün kaldı 🙈🙈🙏🏻 Ovülasyon testim hafif hafif yeniden koyulaşmaya başladı yumurtlamamdan sonra silikleşmişti hergün yapıp koyulaşacakmı bakacağım belirti olarak beriyiz krem kıvamında akıntı ve kasık batması var hafif bulantı belki de psikolojik bilmiyorum
Tugce1803 Zehra333 benim 2 gün gecikti göğüs uçlarım çok acıyor test yaptım negatif çok üzgünüm hayırlısı olsun herşeyin
Zehra333 TunarinAnnesi dur canım beni heyecanlandırma 😂😂 geçen ayda burda herkes dedi ama olmadı 😔 ama bu ay eşimde diyor hissediyorum bu ay olacak diye ama inşallah
Momof2child Dun poztivi gordukde okadar agladmki sevincden Amma diyerinde negativ gordm bian cokdm bugun yaptm yine silik
Zehra333 TunarinAnnesi dünden beri dolmuşa binince falan hafif bulantı oluyor dur Zehra belirti arama psikolojik diyorum kendime 😂
TunarinAnnesi Zehra333 çatlama iynesi vurulduğu ay değil öbür ay etki ediyor da Ondan 😉bildim İnşAllah hisslerim doğru çıkar sen ben her kes hamiş olur 🤰🏻😄
Mrvgns Kızlar beta hcg 117 hamileyim olmuyo diye doktora gittim bugün hayırlı haber verdi allah a şükür
Bellacaio Seda4686 bakmadım canım ama sanırım zaten kanamam gelicek lekelenmeler başladı. Bakmıycam ondan 😌 diğer aya kaldı umutlar 🥰 olsun.. beraber vercez haberleri belkide
Seda4686 Bellacaio inşallah canım inşallah, sağlıklı olsunlar da şuan tek dileğim bu benim çoğu insan gibi, Temmuz’da yeniden vizyondayız o zaman 😂😂