ozgeecan9 Loya06 nebileyim canım ya işte bian bütün hevesim gtti bütün duygularım alt üst oldu insallah duyarm sağlıkla carsamba gidicem doktora tekrar benim için dua edin nolur 🙇🏼♀️🤲🏻
ozgeecan9 Tugba12345 bekliyorum canım carsamba günü tam 8 haftalık olacağım ogün doktora gidicem insallah duyarım🤲🏻♥️
Deletedmom0091 ozgeecan9 benn 🙋🏻♀️ Kesinlikle beklemelisin. Bebeğim ve kalbi geç göründü. Geç döllenme olmuş. İçini ferah tut. Dua et. Hayırlısıyla görürsün inşallah.
ozgeecan9 Deletedmom0091 benim yumurtlama erken oldu canım ovulasyonla takip ederek hamile kaldım ama döllenme nezaman oldu tabiki onu bilemem Çarşamba 8haftalık olucam ogün gidicem doktora insallah duyarım🤲🏻😔
ozgeecan9 Alarasel bekliyorum canım 8haftaya kadar sonra doktora gidicem insallah hayırlısyla duyarım🤲🏻♥️
Saida_28 ozgeecan9 altan bakinça duydum kese var bebek Yok diyordu şimdi 13+3 haftadayım bekle yoksa Altan baktir
ozgeecan9 Saida_28 bekliyorum Çarşamba günü gidicem alttan karından nasıl isterse baktırıcam canım hayırlısı insallah 🤲🏻
Derya0707 ozgeecan9 Bi daha ki gittiğiniz de alttan muayene olun bizde üstten göremeyip her defasında alttan muayene de gördük ve kalp atışını duyduk şükür 20. Haftadayım
ozgeecan9 Derya0707 peki kalp atışı varmıydı görünüyormuydu yoksa hic görmeyip duymadınızmı?? Alttan muayneye kadar..
Derya0707 ozgeecan9 önce karından baktı hiçbişey görünmüyordu alttan bakalım dedi alttan bakınca hem kesmeyi hem de keseye dikkatli bakınca ortasında kalbin attığını görüyorsunuz ya da pıt pıt kıpırdıyor zaten sonra sesini de açtı kısa süreli
Izzet ozgeecan9 doktor bisey demedi mi bizde 7+0 da gittik bizede dinletmedi 12+6 da dinledik doktoru degistirip de
Derya0707 ozgeecan9 diğer iki gittiğimizde de karından baktıgında göremeyip yine alttan baktı dediğim gibi 11. Hafta dan sonra üstten görünmeye başladı idrara sıkışık gidince