• Öneri
  • Son hafta süt artırıcı biseyler icmek🤔😋

Kosem_Hanm bunu bende duydum ilkde sezeryan olunca sut sonradan zorla geldi.24 haftalik hamileyim son zamanlarda doktora sorup icicem bnde onay verirsee 🙏

Kosem_Hanm ben bulgur pilavı yiyorum çay içemiyorum onunda süt yaptığını duymuştum 39+4 olduk 1 aydır sürekli sütüm geliyo bulgur gerçekten çok sütlü yapıyor insanı sürekli her yerim süt

Yusufburcu61 bulguru ilk kez duydum bende suan 35deyim sona dogru yiyim bakalim bende işe yariycakmi cok saol oneri icin😊😊🌹

Kosem_Hanm canım Beslak ı bilmiyorum fakat Humana ve birçok kaliteli görünen süt arttırıcı içeceğin %98-99 unun su ve şekerden oluştuğu,üzerlerinde bahsedilen bitki içeriklerinin de %1-2 oranında kullanıldığı söyleniyor.İçerik kısmından bunu sen de bir kontrol edebilirsin.Multimalt adında bir içecek varmış şu anda Joker’in sattığı onda ilave şeker yok ve su,arpa maltı,hurma dan oluştuğu söyleniyor.Yine bir sen de bakarsın.Ben ondan tercih etmeyi düşünüyorum.Önceden başlamak faydalı mı bilemiyorum.Hastahane çantama koyarım diye düşündüm.