guler27smsk_ seymabyt 35 olucam yarin ve çok soguk almsm hiç iyi deylm kızlar doğurmak istiyorum bir an önce 😔
yaseminan seymabyt son 35 gün inanılmaz ağır geçiyor bebek kanala girmiş karnım biraz küçüldü ama adım atınca bile zorlanıyrm bu gidişle 2 haftaya bebiş gelecek gibi
mrsdoruk seymabyt 35 gün kaldı doğuma bir eksiğimiz yok diye düşünüyorum artık 🥰 Hayırlısıyla kucağımıza almayı bekliyoruz 🙏🏼
Fulisko 23 gün de bizde kaldı en büyük problemim ellerim ayaklarım inanılmaz şişti ödem yaptı yürürken zonkluyor
denizcik Son 19. Kimsenin modunu düşürmek istemem ama yaza denk gelmesi nedeniyle heralde çok zorluyor beni son zamanlar. Ağrılar şişlikler... çok şükür pek eksiklik kalmadı. Odasının dekorasyonuyla ilgili eksikler vardı onların da acelesi yok☺️
Suzanusta seymabyt bizim son 3 gün herşey tamam çok şükür prensesimizi bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelse o da ağrılarım başladı kasılmalar falan
seymabyt Benimde bugün belden gelen sancım oldu 2 kez falan yalancı sancı herhalde yarına randevu aldım hemen bakalım ne olucak 😑
Aysen1995 seymabyt 40 gun kaldi bizdede😊 henuz hazir degilim😐 Allahin izniyle sag saglim kucagimiza alalim bawka bi wey istemiyorum🤗