seymabyt cavbella benimde ara ara yaptığı hareketler canımı acıtıyor mesela göğüs kafesime vuruyor biranda yada karnıma ters şekilde gerilip yatıyor 😁
seymabyt Nursafak benimde ödem problemim var. Ayaklarım davul gibi oldu üstüne basınca bile agrıyor çoğu zaman
seymabyt ksuna33 Bende 3 haftadır gitmiyorum bol bol su içmemiz lazım şişelerinizi yanınızdan ayırmayın 😊
seymabyt Denizanne tuvalet sorunu... gündüzleri neysede gece yataktan kalkmak çok zor oluyor uykuyu geçtim agırlastık malum haraket etmek zor oluyor
seymabyt Fatos44 ayak şişmesi hepimizin sorunu herhalde 😕 neyseki daha fazla sıcaklara kalmadan vaktin gelmiş olur
Aysegulkinyas seymabyt aynen az kaldi sukur direniyorum ama sanki bu ana kadar asiri hizli gecmis simdi gecmiyomus gibi :)
seymabyt Sosyologanne geçmiş olsun bendede bir dönem oldu miğfere yanması ve kusacak hissi ama genelde yemeği çok yediğim zaman basıma geliyordu doktoruna sor istersen canım. İnsallah vaktinde sağlıklı Birsekilde gelir bebeğin 🌸
seymabyt Aysegulkinyas heyecanda olabilir ama havalardanda çünkü yapacak şeyimiz kısıtlandı sıcak bütün gün evdeyiz vakit geçmiyor sıkılıyorum bende iş yapıncada yoruluyorum hemen 🤷🏽♀️
Aysegulkinyas seymabyt evet canim cok sicak ya asiri bunaliyorum artik evet ya disari cikamiyosun sıkıntıdan is yapiyorum bu seferde yoruluyorum
erda Son 24 gün kaldı ❤️ 36+4 olduk Haziran’ın 24 ünde 38+4 iken kilosu 3200 civarı doğsun istiyorum 🙈 güzel düşünmeye çalışıp pozitif olmaya çalışsamda korkuyorum aşırı gerginim.
busubusu Sinem21 yalancı kasılmalar olabilir cnm bndede var bugün 35 olduk 😊☺️ Beni burun kuruluğu mahfetti hasta olmaktan korkuyorum uyutmuyo bile