Kızlar bende bugün oğlumu kucağıma aldım hamd olsun RABBIM e bana bu duyguyu tatirdigi icin kızlar gelelim hikayemize bugun sabah 7 yatışın yapıldı ve suni sanci verildi ve saat 5 kadr sancıyı cetim acilamam saat 3 kadr sadece 2 santim oluşmuştu ve bn dayanamiyudm artkk sezaryan istedim ama doktrm bu kadr saat çektin 2 saat dha sabret dedi rahimi yumuşatmak icin ilaç verdi ve 4 .50 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldm dikislerrim var biraz insallh onlarda geçicek varsa sormak istedğiniz buyurun güzell annisler
Benimde paşam geldi bin sukur bende anne oldum
Askimkk Ay maşallah canım🙏 Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.. 💙 Bende oğlumu bekliyorum 34 haftalık hamileyim akşam jöle gibi yapışkan birşey geldi bugunde aynısı geldi nişan mı oluyor bu? Sizde de oldu mu? 1-21 temmuz arası doğum bekleniyorda
Askimkk ama renkli değil saydam valla korku sardı beni
Mervemommm olabilir benim bildiğim kansız da oluyormuş internette görüntüleri var bak istersen
Askimkk gözünüz aydın
Yasemincifci sen niye uyumuyorsun hareketlilik mi var
Mervemommm canım nisanın olabilir RABBIM seninde bi nefeste avazda kuratrsin insllah bnim ne suyum ne de nisanım gelmedi oğlum bile zor geldi ☺☺☺
Yasemincifci saolun ALLAH razı olsun inşallah darısı başınıza insllah bir nefese bir ıkınmasa sağlıkla alırsın kucağına insllah yavrunu
Herkezden ALLAH razı olsun dilerim RABBIM dgum yapmislara şifa birbirlerine sağlık sıhhat hayrli ömürler nasip etsin insllah doğum bekleyenlere insllah sağlıkla bebeislerini kucağına almayı nasip etsin inşallah herkeze hayrli gunler
Askimkk Rabbim hayırlı mübarek eylesin. Sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsun (:
Askimkk benimde acilmam yok salı suni sancı wercek çok korkuyom cokmu zor suni acitiyomu
TomurcugunAnnesi amin inşallah ALLAH razi olsun insllah sizde sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza RABBIM bir avazda kurtarasın insllah sağlıkla gelsn yavrunuz
Askimkk amiiin cümlemiz inşallah