Kızlar bende bugün oğlumu kucağıma aldım hamd olsun RABBIM e bana bu duyguyu tatirdigi icin kızlar gelelim hikayemize bugun sabah 7 yatışın yapıldı ve suni sanci verildi ve saat 5 kadr sancıyı cetim acilamam saat 3 kadr sadece 2 santim oluşmuştu ve bn dayanamiyudm artkk sezaryan istedim ama doktrm bu kadr saat çektin 2 saat dha sabret dedi rahimi yumuşatmak icin ilaç verdi ve 4 .50 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldm dikislerrim var biraz insallh onlarda geçicek varsa sormak istedğiniz buyurun güzell annisler

Askimkk Ay maşallah canım🙏 Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.. 💙 Bende oğlumu bekliyorum 34 haftalık hamileyim akşam jöle gibi yapışkan birşey geldi bugunde aynısı geldi nişan mı oluyor bu? Sizde de oldu mu? 1-21 temmuz arası doğum bekleniyorda

Askimkk Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım dr proflaşmış iki saat daha demiş iki saat olunca bebeğin doğmuş iyi tahmin 😊

Mervemommm olabilir benim bildiğim kansız da oluyormuş internette görüntüleri var bak istersen

Mervemommm canım nisanın olabilir RABBIM seninde bi nefeste avazda kuratrsin insllah bnim ne suyum ne de nisanım gelmedi oğlum bile zor geldi ☺☺☺

zynp1512 sağ olun ALLAH razi olsn aynen ole zaten fazlasına inanın gücüm kalmamıştı acilamam yumuşamam hic yoktu bebek inmemişti bile haznesine ama saolsun doktrm her şekilde arkamda durdu teselli etti RABBIM sizide bir avazda kurtarasın insllah sağ saglim

Yasemincifci saolun ALLAH razı olsun inşallah darısı başınıza insllah bir nefese bir ıkınmasa sağlıkla alırsın kucağına insllah yavrunu

Herkezden ALLAH razı olsun dilerim RABBIM dgum yapmislara şifa birbirlerine sağlık sıhhat hayrli ömürler nasip etsin insllah doğum bekleyenlere insllah sağlıkla bebeislerini kucağına almayı nasip etsin inşallah herkeze hayrli gunler

Askimkk Rabbim hayırlı mübarek eylesin. Sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsun (:

Askimkk kocaman aminnn artık yaklaştıkça heycan korku basıyor insanı

Askimkk benimde acilmam yok salı suni sancı wercek çok korkuyom cokmu zor suni acitiyomu

seyda3838 Vallha bünyeden bünyeden degisiyu kndini korkutma ALLAHA tevekkül et ALLAH büyüktr insllah RABBIM yardımcınız olsun bir avazda kurtulursunuz insllah

Askimkk hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ömür versin 💖 darısı bize inşallah 🤰