Zeyzey20 Krispii16 bu nişan belirtisi mi ? Benim adet sandım ve bacak agrım var ama daha 30.haftadayım normal mi acaba yada doktora gidilmeli mi bilemedim 🤷♀️🤷♀️
Denizanne ZeynebFuad bebeğin olduğu yerde bi tıpa var o tıpa doğuma yakın kendini atıyor canım böyle sümük kıvamında birşeymiş doğumun yaklaştığının habercisi yani 😄
ZeynebFuad Denizanne hee tamam🙈ben azeriyim o yuzden bakiyorum nisan yaziliyor meral etdim☺️Tesekkurler♥️
Denizanne Seymagrgn gidilebilir tabi fakat gitmeyip suyunuzu ya da sancınızı da bekleyebilirsiniz. Önemli olan su gelmesiymiş su geldği gibi hemen gitmek gerekiyormuş beklemeden tabi yine nişanın geldiğini doktora haber etmekte fayda var
Seymagrgn Denizanne peki nişan birkac gün oncedenmı gelır her zaman yoksa nişan ardından sumu gelıyor. Benim doktoruma ulasma gibi bir sansım yok devlet hastanesine gidiyorum çünkü
haziransekiz Denizanne 36 erken de ben 37+4 falan gibi gelmesini istiyorum çok psikopatça düşünüyoruz ya😂😂😂
Denizanne haziransekiz neyse sağlıklı gelsinlerde 41 e kadar dayanırız napalım insan kıyamıyoda şimdi 😄😄
Seymasefaa Rahimeonurr Canım seninki renkli miydi saydam renkte de olabiliyor mu acaba bilgin var mı ☺️
Seymasefaa Rahimeonurr evet bendede öyle katı kıvamlı sümüksü ve renksiz internete baktım fotoğraflarda o şekilde de vardı
NurdanHakan Denizanne herkeste nişan gelecek DİE bir kural yok ki boşa aramayın yani bende gelmedi örneğin ...
nergisog Rahimeonurr açıklığın var mı canım. Ben de bugün gittim doktora açıklık yok nişan da yok. 40ı geçmesin istiyorum. Üzüldüm 38+4teyim