Denizanne Kızlar nişanınız kaçıncı haftanızda geldi ve doğum yaptınız mı yaptıysanız nişandan kaç gün ya da kaç hafta sonra yaptınız??? 😌 ben şuan 35. Haftanın içindeyim her tuvalete gittiğimde gözüm nişan arıyor 🙈 erken mi henüz sizce bunun için?
Rahimeonurr Denizanne benim bugün geldi 39+1😊 sancimda var 2 gündür bakalım bu haftada gelebilir yada obur haftada takdiri ilahi😊
FnurGokcan Denizanne yaa uygulamayı kullanmaya başladığımda 4 haftalıktım ve o zamanlarda sizin yazdıklarınız dikkatimi çekmişti tavsiyeler konusunda ve şimdi 29+2 haftalık oldum siz de 35 haftalık olmuşsunuz çok duygulandım zaman uçup gitmiş😪
[silindi] Denizanne bence onu düşünme düşündükçe gelmek bilmiyor cünkü 😂 aynı şeyi yaptım kendime stresten baska bişey yarattığım yok🤦🏻♀️
Seymasefaa Rahimeonurr Canım seninki renkli miydi saydam renkte de olabiliyor mu acaba bilgin var mı ☺️
Rahimeonurr Krispii16 hatta bugün baya ara ara artik sancılar geliyor belim de öyle arada artik çok ağrıyor heyecan tavan artik😃😃
Denizanne Krispii16 herkesin gelmiyormuş diye duydum acaba sizinki öyle birşey mi yoksa daha gelir mi🧐
Krispii16 Rahimeonurr bende adet sancıları gibi ağrılarım oluyor ama sadece okdar her tuvalette nişanım gelir diye bi hevesle giriyorum
Krispii16 Denizanne hiç bilmiyorum ki kuzum gelmeye de bilir Doğumla birlikte de gelebilir 🙈 ama bişeyler gelsin artık 😂😂
Krispii16 Denizanne hiç bilmiyorum ki kuzum gelmeye de bilir Doğumla birlikte de gelebilir 🙈 ama bişeyler gelsin artık 😂😂
Zeyzey20 Krispii16 bu nişan belirtisi mi ? Benim adet sandım ve bacak agrım var ama daha 30.haftadayım normal mi acaba yada doktora gidilmeli mi bilemedim 🤷♀️🤷♀️
Denizanne FnurGokcan yaa çok tatlısınız cidden öyle bi yandan güzel bişey sona yaklaşmak bi yandan da üzücü. Bundan 7 yıl sonrada okula başlarken çocuklarımız aynı şeyi düşüneceğiz çok çabuk büyüyecekler
haziransekiz Denizanne bende 35+1 haftalığım hurma yemeye başladım günde 5 tane falan yiyorum rahimi yumuşatıyormuş kolay Doğum sağlıyormuş bide bebe azıcık erken geliyormuş diye duydum🤗
hunilimom Denizanne valla.oyle psklojik olarak o kadar kötüyüm ki her gelen arayan ayy daha dogurmadin mi ne zaman sanki geliyor da ben tutuyorum çocuğu 😁😁 çatı muanesi oldum ardından leke bile gelmedi o.kadar ısrarcı bi kızım var
Denizanne haziransekiz bende başlıyım artık o zaman ya azıcık pilates topunda da zıplamaya başladım ama bakalım umarım 36-37 gibi gelir
haziransekiz Denizanne 36 erken de ben 37+4 falan gibi gelmesini istiyorum çok psikopatça düşünüyoruz ya😂😂😂
Sedef-345 Denizanne ya bende öyle hatta psikopata bağladım bugün adet olacakmışım hissi bile oldu . Her an doğum yapabilirim hisside var🤣🤣