Nil_19 Feronia Aynı şeyi bende yaşadım canım. Kürtajdan sonra 5-6 ay denememe rağmen kalamamıştım. Stres yapma sakın. Doktor bir problem olmadığını söyledi. O ay ovulasyon testi yaptım ve hamile kaldığımı öğrendim
Feronia Nil_19 Ben de galiba stres yapıyorum. Doktor her şeyin harika dedi, ama olmayınca panik oluyorum. 2 aydır ovülasyon da denedim olmadı. Darısı başıma inşallah. 😟
Nil_19 Feronia inşallah canım. Takma diyorum ama insan yatıp kalkıp onu düşünüyor. Instagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var eczacı teknikeri bi bayan ücretsiz takip ediyo. Ben onunla yapmıştım testi. Bi göz at istersen
aslimutlu1 Feronia bir degil iki kayıp yasadım . Uzun bir dönemde toparlanamadım . İkincisinde kürtaj oldum , aradan bi ay gecti hamile kaldıgımı ögrendim . Bende senin gibi düşünüyordum , sürekli korku halindeydim . Rabbim nasip ederse sizinde olur insallah.
aslimutlu1 Feronia anlıyorum ben seni. Aldırma o soranlara, olur elbet . Üzme canını pozitif ol belki bi süprizle gelecek .
Feronia aslimutlu1 İnşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Böyle okudukça umutlanıyorum. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın hiçbirimize. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Feronia Nil_19 Geçen ay onunla denedim, biliyorum o hanımefendiyi zaten ovülasyon konusunu da iyice öğrendim. Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp cevap verdiğiniz için. Umarım en hayırlısı olur.
Esrayusuf Feronia canım merhaba bende 6 ay önce kürtaj oldum ilk adetimi 50 gün sonra oldum ve sonrasında rahim filmi çekildim genetik test yaptırdım üç ay doldu öyle üç ay sonra korunmayı bıraktım üç ay oldu bende gebe kalamadım yumurtlama gördüm ama yine olmadı benimde ilk gebeliğimdi ve hemen kalmıştım hamile o nedenle sabırsızım ve ben 40 günde bir regl oluyorum adetimin 3.günğ yumurta takibi yaptırmak üzere gittim doktora baktı doktor yumurtan yavaş gelişiyor dedi bu ay takip yapılcak çatlıyormu ne zaman büyüyor diye iki günde bir kontrole gidiyorum ikinci takipde iki yumurtam biri 6mm diğeri 7mm di doktor yavaş gelişiyor olması gereken gelişim bu değil dedi neyse işte burada bir arkadaş havuç ye dedi hergün gevrek taze havuç yedim üç gün sonra gittim doktora doktor gülümsedi ve şaşırdı yumurtalarım biri 23 diğeri 24mm olmuş ve arefe günü olduğundan tatile çıkıyor doktor ara verildi dpktor dedi ki bu hafta gün aşırı ilişki yaşa dedi ama belki çatlamaz belki bu şekilde kalır yAda iner falan Pazartesi progesteron diye tahlili var onu yaptırıcam doktor istedi yumurta kalitemi belirleyen tahlil o zaman bakacak tekrar çok merak ediyorum yumurta çatşsdı mı diye benim ovulasyon testine göre 26.gün yumurtlamam oluyor biz 13.gğn yumurtanın böyle büyüdüğünü gördük ben Bunu havuca bağlıyorum sanada öneriyorum bu arada eşimde sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yiyor inş olur hayırlısı ile ben yumurta takibini yaptır derim
Esrayusuf Loya06 kız senden bahsettim he buradaymışsın havuç mucizeni anlattım 😂 Eşim bana tavşan diyor hergün bir havuç yiyorum kız Allah razı olsun 😂
Loya06 Esrayusuf ayy kuzum benim 😊 ne demek rabbim hepimizden razı olsun senin güzel haberlerini mutlaka bekliyorum inan tanımıyorum ama hep aklımdasın duamdasın rabbim güzel haberi nasip etsinnnn 🙏🏻😊😊😊
Esrayusuf Feronia canım bu arada ben kürtaj olduğum doktora gittim kürtajdan sonra diyorum ki pcos çıktı hormon tahlili istemesi lazım önemsemedi bana inofolic combi verdi gönderdi 2 ay geçti baktım olmuyor hormon testi falan herşey yaptrdım başka doktorda devlette en son bu doktora geldim bu çok güzel ilgileniyor başka doktora git canım bende gebe kalırsam iğneye başlayacağım şuan coraspin kullanıyorum bir düşük olunca genetik test yaptırdım
Handeyldz01 Herşey iyiyse stresten olmuyordur yoksa kalırsın bence acele etme rahim filmi için. Çünkü bende randevu alacaktım hamile olduğumu öğrendim
Feronia Handeyldz01 Bakalım, eğer bir zararı yoksa çektiririm belki kürtaj sonrası yapışıldık olmuştur. İnsan her ihtimali düşünüyor :(
Esrayusuf Loya06 amin inş ya valla bende merak ediyorum Pazartesi 12 gibi aktif ol hastaneye gidicem 😂 O zaman belli olacak hergün ilişki var gün aşırı dedi doktor ama çatlama oldu mu acaba gerçi sanmıyorum kasık ağrım akıntım Yok :(
kader34 Feronia bence hiç stres yapmayın kürtaj sonrası gebelık süreci biraz uzayabilir endişe etme hiç stres yaparsan bu süre uzar bende 5 ay gebe kalamadım kürtaj sonrası fakat suan hamileyim çok şükür 1 aylık beklemediğim an da hemde geldi
Feronia kader34 İşte insan ister istemez stres olup üzülüyor ilki hemen olmuştu şimdi niye olmuyor diye düşünüp duruyorum:(
Esrayusuf Feronia kız sevtap bu kadar olur yemin ediyorum bu mesajları yazdım içime düştün şu genetik testini yazarken dua ettim
Loya06 Esrayusuf sen hiç kafana takma kesın olmuştur çatlama o kadar büyümeden sonra kasık batmaların oldumu hiç ufakta olsa 😊