Tugce1803 Hlyagnrr kanda negatifse maalesef negatiftir 35.gün sonrası için gecikme olarak gör 35 e kadar normal sayılıyor
Gkhnm97 Momof2child hizliresime yukle dmfotoyu orda link var resmin direk adresi yaziyor onu buraya kopyala
Tugce1803 Momof2child ilk önce resmi çek sonra hızlı resim yaz Google a sonra resmi yükle yükleyince forum yazanı kopyala buraya yapıştır
TunarinAnnesi Momof2child tatlım Gebesin Maşallah ayyy bana da dua et nolur çox heyecanlıyım bu ay resmen var his ediyorum Sende sağ salim kucağına al İnşAllah
Momof2child Saqol kuzum ya Allaha wukur INSALLAH TEST YANILTMAZ BENI AMIN ALLAH HEPIMIZE BU GUZEL TADDAN TATTIRSI N INSALLAH
TunarinAnnesi Momof2child sen bi çubuk testde yap nolur bende heyecanlandım sanki kendi testim oy Teyzesinin fasulyesi geliyor bu ay buralar dolup taşsin bebeklerle İnşAllah ya Rabbim 😍
Momof2child TunarinAnnesi Saol canim benim INSALLAH BU AY HEPIMIZ MUTLU OLUCAGIZ YAPCAM CANIM BIRAZDAN SIMDI BAYA AGLADM HRYACANDAN YANLIS OLSA UZULURUM IKINCI TEST YAPMAYA KORKUYORM
TunarinAnnesi Momof2child Mutluluk dan O göz yaşlari ❤️Maşallah tatlım sıcakdan koru kendini sıcak banyo yapma ilişki de biraz bekle hurma falan yeme bitki çayları içme bak ☝️