DemetDigesu haziransekiz oldugunu sanmıyorum bebege bulasma ıhtımalı yuksek sıgıl olmasada genıtal herpes varsada yapmıyorlar onemlı olan bebegın saglıgı normal dogumda dıretmenın anlamı yok bence dogumdan sonra dondurursunuz aşıları var 3. Dozda yapılan herpes numarasına gore bagıslıgınızıde ıyı tutmanız lazım gecer sonra
Yellored haziransekiz canım bende çok post açtım bu konu hakkında fakat kimse istediğim tam bilgiyi veremedi. Ben sana yardımcı olmaya çalışıcam. Özele gidiyordum ve doktorum beni devlete yönlendirdi. Riskli gebelik bölümüne. Orda kontrollerim olduktan sonra il-33 diye bir ilaçla genital bölgemdeki siğilleri yaktı. Canım çok acımadı yeter ki geçsin diye bekliyordum.bir iki tane kaldı şimdi onlarıda yakıcaklar. Bebeğe kesinlikle bir zararı yokmuş. Normal doğum yapabileceğimi her iki doktorum da söyledi. İnternette yazılanlara bakma. Çok ağladım internette yazılanları okuyunca. Dediğim gibi ama müdahale edilmesi gerekiyor hamileyken sende hiç bekletme tecrübeli bir hastanede yaktır. İlacı sürüyor siğil olan yere ertesi gün kuruyor ve düşüyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. 14+3 haftalık hamileyim✋🏼
EkGizemes haziransekiz benimde eşimden dolayı bulaşmıştı ilk evlendiğimde ve lazerle temizlemişlerdi bana doktorum kesinlikle normal Doğum yapmamamı söyledi çünkü artık taşıyıcı olup rahmin içinde lezyonları taşıyormuşuz malesef . Erkeklerin uçkurunu tutmamasının acısını yine biz çekmiş oluyoruz ben sezeryan oldum malesef şimdi tekrar hamileyim tekrar sezeryan bence normal Doğum yapma çok riskli çocuk ağzından ve burnundan lezyonları yutuyormuş.
1elif haziransekiz bende üç sene önce kuaförden kapmıştım bu virüsü 17,18 tane falan vardı.. özel ve devlet olmak üzere bi kaç hastane gezdim ve en kesin çözüm lazerle yakma demişlerdi bende yaktırdım. Deriyı en alt hücrelere kadar yakıyolar kalıntı kalmasın diye yoksa tekrarlayabiliyomuş.. 3 seneden fazla oldu elhamdülillah bi sıkıntım yok ama çok uzun süre atlatamadım kabusum olmuşlardı internette yazılanlar yüzünden.. ihmal etmeyin ama çok çabuk ürüyolar doktorunuz nasıl müdahale edilebilirse etsin mutlaka.. geçmiş olsun🙏
Yellored DemetDigesu bendede vardı. Bende normal doğum istemiyordum bu yüzden. Doktorum sorun olmadığını söyledi. Yakıldı. Hamileyken müdahale edilmesi gerek çünkü çok ileri derecede büyüyebiliyor. Bebeğe geçme ihtimali söz konusu değil. Tabikide bu virüsün çok farklı cinsleride var. Smear testi yapıldı ve yakıldı. Çok rahatladım. Normal doğumda yapabilirmişim.
haziransekiz Yellored canım benim çok yoğundu diye ben hamileyken ameliyat oldum 17 haftalıkken şimdi iki tane çok küçük tekrarlamış 35 haftalığım doktorum dedi ki ben siğilli çok hasta doğurdum bebeklerde hiç birsey olmadı ama kitapta tehlikeli yazıyor. Bugüne kadar da hiç bir bebekte birsey görülmedi diyor. Ama sana kalmış falan dedi. Bende normal Doğum düşünüyorum
DemetDigesu Yellored canım senın hpv tıpın bebege bulasmayan cınsındendır ondan normal doguma engelın yoktur genelde sezeryan dıyorlar
Yellored Melisatsss internette resimleri oluyor. Burda anlatmak pek sağlıklı değil. Belki yanlış anlatım olabilir.
Yellored bilnazo68o nasıl anlaşılıyor diye birşey yok arkadaşlar. En cahil insan bile anlar bunu sonuçta genital bölgende bi değişiklik oluyor. Görsellerden bakabilirsiniz.
bilnazo68o Yellored cahillikle ne alakasi var. Sizde varmiski yazmissiniz.nasil diye sorduk.internettekiyle benziyor ama degil .
Bebishli Bende de var. Son haftalara giriyorum. Normal doğum istiyordum, doktorum inceleriz yerine yoğunluğuna göre karar veririz diyo. Ben okuduğum makalelerde düşük oranda geçiş olduğunu anlıyorum. Üstelik sezeryan da oranı sıfırlamıyormuş.
haziransekiz Bebishli canım benim çok yoğundu diye ben hamileyken ameliyat oldum 17 haftalıkken şimdi iki tane çok küçük tekrarlamış 35 haftalığım doktorum dedi ki ben siğilli çok hasta doğurdum bebeklerde hiç birsey olmadı ama kitapta tehlikeli yazıyor. Bugüne kadar da hiç bir bebekte birsey görülmedi diyor. Ama sana kalmış falan dedi. Bende normal Doğum düşünüyorum
EkGizemes haziransekiz hiç bir bebekte görülmemiş olabilir ama garantisi de Yok canım . Hayatta milyonda bir bile tehlike varsa bence riske atmaya değmez
haziransekiz EkGizemes bugüne kadar ama siğilli Doğum yapmış kadınların bebeklerinde dünya genelinde hiç birsey çıkmamış sadece riskden dolayı doktorlar yapıyormuş sezeryan bazı doktorlar da kolaylığından yapıyor
Zuzuum EkGizemes hpv virüsün warmıydı peki senin canım warsa kaçıncı tipti bende 51 tip war ama 1 dr dışında sorduğum bütün dr lar normal doğurabilirsin dedi
EkGizemes haziransekiz tabiki senin kararın ama ben ilk doktorum dA da şu an gittiğim doktorda da riske atmamam gerektiğini söylediler ve şu an gittiğim doktor ilk doğumum sezeryan olmasına rağmen normal Doğum yapmam için konuştu o arada söyledim siğil olayını o zaman riske atamayız demişti 2 kuzenimi de normale teşvik etti ben sezeryan yapmak istediği için yaptığını düşünmüyorum yine de siz bilirsiniz