Srfn11 Emine-07 bende oyleydim 6,5 aya kdr hicbsyim yoktu evdeki mobilyalar temizlikle ordan oraya ucuordu 😂😂😂😂gayet normal🥰
SusamNur Emine-07 kendi kendinizi nazar etmeyin😂midesi bulanan insanlar var onlara nispet gibi olmuş benimde rahat geçti ama sukrettim bence yanlış yapıyorsunuz Hayri da zahmeti de çok duyurmak iyi degil😉
Emine-07 SusamNur kesinlikle nispet degil hiç bi sıkıntı olmayınca da insan tedirgin oluyor ileriki haftalarda mı başlıcak sıkıntılar diye
Deryayilmazkahraman Emine-07 bende de başından beri kusma mide bulantısı olmadı hamileliğim gayet rahat geçiyor şuan 32 haftalığım bende diyorum ki hamileliğim bu kadar rahat geçiyorsa inşallah doğumumda kolay olur diye dua ediyorum umud ediyorum Rabbim herkese kolaylıklar versin Sağlıkla bebislerimizi hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin 😍🙏
Aysaa12 Emine-07 maşallah maşallah benimde kolay geçmişti o dönemler inşallah gönlüne göre olur herşey
Dudus Emine-07 çok şükür benimde öyle ya 16.haftamdayım ama hiç zorlamıyor çok şükürrrr doktor kontrolünde ultrospnda görünce aaaa orda bebek mi varmış diyorum kuzuma 😂Maşallahhh
Sh123 Emine-07 36+4 üm. Sadece 1 kere istifra ettim. O da çok ekşi yediğim içindi 😂 benimkide çok rahat geçti. Şükretmeliyiz halimize neler neler duyuyorum çünkü 🤷🏻♀️ Yalnız 30. Haftadan sonda falan artık ufak tefek başladı benim sıkıntılarım. Vajinada agrı karın sertleşmesi falan filan 🤷🏻♀️ O da normal artıık😂😂
SusamNur Emine-07 bende de çok şükür olmadı unuttuğum bile oldu hamile olduğumu çok iyi anlıyorum ama acaba ileride olacak mı diye burada bu kadar sıkıntılı hamilelik yaşayan anne adaylarınin içinde böyle bir konu açılması bana doğru gelmedi. 🤷
Rozi Emine-07 benimde ne mide bulantım ne halsizliğim olmadı ilk hamileliğim de.şimdi 13 haftalık yine hamileyim ve ne mide bulantısı ne başka bişey 🧿
Masall33 Emine-07 benimde aynı şekilde her gören erkek dedi doktorum dışında☺️ Pazartesi günü sezeryanım var Allah’ın izni ile 🤗
Emine-07 SusamNur ilk defa forma bişey yazdım pişman etme lütfen vicdan azabı çektirme bana istersen ;)
pasaninannesi48 Tadini cikar son ayda hamilelign ne oldugunu tam anlamiyla yasiyosun :) ilk ve orta aylarinda ohoo derdim hamilelik bumuymus ama oyle degilmis o isler 😂 sen keyfini cikar bol bol 😀
Ikraa Emine-07 Maşallah size insallah boyle devam eder 🧿 benim başıma gelmeyen kalmadı. Yoğun kusma, baş dönmesi, koku hassasiyeti, lekelenme, kese etrafinda kanamalar, iğne sonra ödemler ve daha birsürü şey umarim bundan sonrasi iyi gecer benim icin😓😅
uhuddd Emine-07 oyu haline şülret yat kalk dua ett bende 20. haftama kadar cok iyiyidim sonrasından basıma gelmeyen kalamdı inşaallah böyle devam eder sizin kimseye anlatmayın da nazar değmesin 😂