Emine-07 Bahara öyle anneminde dört kızı var ilk ablamda sadece uyudum der ablalarımın da ikişer çocugu var onlarda rahat geçirdi ırsi herhalde 😘
seher_unl Emine-07 kızıma hamileyken sizin gibiydim hamile olduğumu unuturdum çoğu zaman 🙈 seyahat benden sorulurdu 😎 şimdiki hamileliğim o kadar farklı ki enerjim yerlerde , kokulara karşı çok hassasım, sürekli yatmak istiyorum umarım hep böyle devam etmez 🙄
Meldaa55 Haftaya girmek uzereyim canim 7.5 ayima kadar o kadar rahattim ki ne agri sizi ne mide bulantisi ne aserme hic bir sey hala da iyiyim sadece agirlastim cok ve ayaklarim sisti nst de de sanci cikinca ailem yerimden kaldirmiyor yatmaktan bunaldim son 3 gun daha dayanmam lazim darisi basiniza :)
Emine-07 Meldaa55 amin inş sağ Salim kucagınıza alırsınız ara ara yürüyüş yapın kısa kısa çok yatmakta iyi olmaz
Meldaa55 Emine-07 pazartesi sezeryan dogumum var canim doktorum izinde pazartesi burda olacak o yuzden dogum baslamasin diye yatiriyorlar
Deletedmom133 Emine-07 bende hiç kusma bulantı as erme olma di ama 8 9 a gelince artik doğurmak istiyorsun yatmak kalkmak eziyet oluyor nefes nefese kalıyorsun hiçbirşey yapmasan 😉
Canoglum001 Emine-07 canim ilkinde bende öyleydim.okadar rahattim ki ikinciyi çekinmeden yaptim da Allah affetsin boyle bir zor hamilelik olamaz.her hamilelik kendine özgü.kanamam oldu kusmam oldu yuz felci gecirdim.tansiyon seker çıktı odem doldu vücudum.üstelik ilkinde 22 kilo almama rağmen aşırı rahattım.bunda 9 kilo aldim ama başıma gelmeyen kalmadi.hayirlisiyla bir doğursaydık
Bsyldrmdlk Emine-07 ağırlaşınca zorlaşıyor ama yine bulantı kusma belli bi süre sonra geçiyor. Son trimesterda taşımak zor oluyor, 🤷🏻♀️
Rahime83 Emine-07 sonuna kadar öyle gider canım benim ilk ikizlerim oldu aynıydı ikinciye hamileyim aynı ne kusma ne baş agrısı pıtır pıtır gidiyor herkes diyor sanki biz hamileyiz 😂😂maşallah bende bazen diyorum niye midem bulanmıyor vs bizi üzmeyen bebekler 👶
BirVeraAnnesi35 Emine-07 bende 17 haftalığım bendede hiçbir bulantı kusma vb şeyler olmadı hamileliğimi bile unutuyorum bazen😊🧿
Kucuktosuncugum Emine-07 kimseye böyle söyleme bence nazar falan değer bende 24. Haftaya kadar aynrn böyleydim şimdi şekerim çıktı 😂
FSCMK Emine-07 ben 17 18 yemek yemeye başladım iyiki kusmuşum yoksa kilo başını alır giderdi 😂şimdide kilo kontrolünden fazla yemek yemiyorum
Esraannee Emine-07 ay maşallah valla ben agır gecırıyo Rum halsızlık mıde bulantısı kusma bas donmesı özeniyorum sızlere 😐
Emine-07 Tek sıkıntım saçımdaki beyazlar çok fazla hemde önde😰😰😰boyatan varmı iki doktora birden gidiyorum ikisinde yasak dedi siz naptınız saçları benim kilo da şükür ayda bir gibi yemekten kısmıyorum acıkınca yiyorum yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum günlük en a iki buçuk litre su.bol meyve ayda bir kilo alıyorum tabi ilerleyen zamanlarda aynı mı gider bilmiyoeum😂