eymen08arass 29haftamdayim Karnım büyüdü artık ağda yapamiyom çok canım acıyor saatlerce sürüyor bu seferde karnim ağrıyor bunun için başka bi çözüm yokmu 😢
sevgitekes eymen08arass hiç bir yöntem ağda kadar etkili olmuyo aynanın önünde vs bi şekilde devam etmeye çalışın tüy dökücü aldım kökten dokmedi sertleşti daha çok acıdı ağda yapınca hemen de çıkarıyor hiç bişey denemeyin bence
Sad3c3m eymen08arass tek çözüm yardım almak yoksa kendine eziyet edersin kuaföre git utanıyorsan yakınlarından yardım iste derim☺️
eymen08arass sevgitekes tüy Dökücü de hamilelik de kullanilmaz sanırım ne zor biseymis ya bn hiç bu kadar zorlancagimi tahmin etmiyodum😢
Pink09 eymen08arass neden utanıyorsun kaç kişi gidiyor günde git aldır temiz mis gibi rahat et jilet tüy dökücü bunlar temizlemiyor bile
Ask61 Kızlar 5+4 deyim kuaförde ağda yaptırmanın bi tehlikesi olur mu ? Düşük veya başka bi sebep gibi?
Nazlisezgin Ask61 ben en başından beri yaptırıyorum cnaım hatta daha ben bilmezken kuofor sen hamilesin demişti o heyecanla kan verip öğrenmiştim 😂
Pnaratnn Ask61 ne olur ne olmaz riskli pek hijyenik değil doktorum kendin de alma canın acır hamileyken hassas olur 9 ay jilet kullan demisti
Serenulkaya eymen08arass ılerıkıhaftalarda fazlakasılman erken dogumu tetıkleye bılır arkadasımınbaşina geldı cunkuboyle bısey bnce bı kuafore gıdeiın bu haftalardan sonra onlar işini daha hizli yapiyo ve yormuyo sızı en azından tum vucut yarım saat en fazla
Deletedmom133 eymen08arass kuaförde utanıyor san başkası yapsın istemiyorsan aynayı köy önüne jiletle al ben mecbur öyle yapıyorum bende gidemem kuaföre ağda için 😜
uhuddd eymen08arass dini açıdan bakarsanızz ağdacı haramdır oranızı acmanızz bende 32haftalıgım ve hep agda yapıyordum artık yapamayınca ve canım cok yanınca venüs jilet aldım biraz arastırın istersenizz ve cok memnunun kendi kayganlastırıcı jeli var ayna ile kolayca yapıyorım
Gizemmciik Nazlisezgin canım ben şuan 37 haftamdayım en son 36 ncı haftads aldırdım valla hormonlardanmıdır nedir hemen cıkıyor tek tük. Onceden alırdm 1 aya zor cıkardı
Sad3c3m Gizemmciik aynı şey oldu banada bugün söylendim kendi kendime 10 gün olmadı aldıralı kısım kısım çıkmış🤦♀️ Jiletle alsak ne olur kim bilir
Nazlisezgin Gizemmciik oyüzden sordum benimde hamile olduğumdan beri hemen çıkıyor neyseli yalnız değilmişim 😅