Kimya Deletedmom133 hmm hayaller hüsran desene. :) bebegim pek hareket etmiyor 21. Haftamdayim.karnimda pek hareketlerini hissedemiyorum o yüzden merak etmistim canim.
Deletedmom133 Kimya bende sırf o yüzden almıştım ama steteskop değilde başka birşey daha varmış feteskop mu ne varmış 😀
Kimya Deletedmom133 feteskop diye aratinca google da google play da app varya onun ucuna benziyor sanırım o. Neyse istediğimi bulamadığım için hevesim de kaçtı zaten .Sağlık ocağına giderim artik😄 😊
Efsuni Yanlış bilgi değilse 28. Haftadan sonra biri anne karnına kulağını dayadiginda duyabilir kalp atışlarını ki eşim 30. Haftamda denedik duydu daha önce 20li haftalarda da kulagini dayardı ama duymazdı ilk 30da duymuştu peki sizlerde deneyen var mı
DemetDigesu Alarasel yok canım doktorlarda oluyor ultrason dopplere donusuyor kalp sesını duymak ıcın 11 haftaya kadar benım dr dınletmedı 19 haftada 2 sanıye actı o sakıncalıymış
Kimya DemetDigesu sağlık ocaklarindaki fetal doppler cihazı. Sizin doktor ultrason cihazinin ucundan korumuş. Ben ses dalgaları yayiyor diye duymuştum. Ses dalgalarının bebege zararı var mıdır tabiki bir uzman kadar bilemeyiz.
Deletedmom133 Kimya 😀 aynen bende heyecanla aldım ama pek birşey duyulmuyor açıkçası şuan 37 haftalık nerdeyse hala yok gibi hareket ederken ses geliyor 😜
Kimya Alarasel bir kaç gündür hissetmiyorum canım. Bir çözüm arıyorum. Bebegimin kalp sorunu var durdu mu diye endiseleniyorum. Her gün tekme atsa ihtiyaç duymayacağım tabiki.
Kimya Deletedmom133 bir işe yaramıyor demek ki. Doğuduktan sonra kullanirsiniz. En kötü bebeğe oyuncak olur :)
CerenAkbulut DemetDigesu bende aynı şekilde aplikasyon kullanıyordum fakat telefonun bu kadar yakın tutmanın iyi olmayacağını düşündüm ve hepsiburada’dan kalp ritim dinleme cihazı aldım, şuan daha rahatız 😊