Kimya Anne karnındaki bebegin kalp atışlarını stetoskop ile kaç haftalıkken duyulur? .Deneyen oldu mu?
DemetDigesu Kimya canım hıc bılmıyorum ama ben my baby beat adlı aplicatıon kullanıyorum 19. Haftamdayım ıstedıgım zaman arada dınlıyorum tavsıye ederım
Bahara Kimya ben 19. Haftadayım eşim sağlıkçı eve stetoskop getirdi arada dinliyor ama ben diyorum başka bi sestir o ya kalp değildir diyorum ben biliriimm bebişimizin kalbi o diyor 🤷🏻♀️😂
Nursemomm Kimya 5 aydan sonra dinlenebilir ama kendi kalp ritminizle karın boşluğunuzdaki damarlarla karıştırmıyan bebeğin kalbi sizin kalbinizin iki katı kadar neredeyse atar nabız tutmanız lazım ben hamileyken sürekli dinliyordum 😂
Kimya DemetDigesu canım play store da bulamadım. Sizin kullandığınızın tam adını yazar mısınız?. Eger iphone kullanıyorsanız play storeda olmayabilir.
zcolak DemetDigesu acaba gerçekten bebeğin kalp atışımı verdiği ses kayıt falan dinletiyor olmasınlar 😂 denedim şimdi ama bi inanasım gelmedi
Kimya Bahara :) internette fetal doppler de satılıyor aslında ama stestoskop ile duyuluyorsa sonrasında da kullanabilirim. Siz duyabildiniz mi peki 😊
DemetDigesu Kimya canım ıphone kullanıyorum app store dan ındırdım kırmızı kalp ıcınde bebek resmı var
Bahara Kimya ya açıkcası evet duyuyorum ama kendime bile inanamıyorum bu bebeğin kalbimi şimdi falan diyorum 😂
Kimya DemetDigesu playstore dakilerde bir cihaza ihtiyaç var doppler cihazına. Oda Türkiye'ye henüz gelmedi. Teşekkür ederim ❤
Kimya Deletedmom133 hmm hayaller hüsran desene. :) bebegim pek hareket etmiyor 21. Haftamdayim.karnimda pek hareketlerini hissedemiyorum o yüzden merak etmistim canim.
DemetDigesu Sinem21 telın mıkofon yerını bebegın oldugu yere dogru tutuyorsun ucak moduna alıp yanlız 18. Haftadada ve ustunde saglıklı sonuc verıyor bır nevı stetoskop alsında
DemetDigesu zcolak yok canım ben koluma falan tuttum baska yerlererde tık yok dogru yanı doktoruma sormustum dınlenebılır dedı
Kimya Bahara littman kullanıyor degil mi eşiniz. O çok pahali alamam. Uygun fiyatlı stetoskop ile duyulur mu acaba 😍