Tugba61 Dış gebelik yaşayanlar tecrübelerinizi belirtilerini ve bhcg değerlerini paylaşır mısınız doktora gitme ihtimalim yok su an 5 günde 258 den 490 a çıktı acilde muayenesini yapmadılar sadece kan sonucuna baktılar ve korkuyorum dış gebelik yaşamaktan
LinaPrenses Tugba61 be yasadim 250 ydi benimdkide 4 gune ancak 380 olmustu kendinin sonlanmiycani anlayinca igne oldum sonlandi biraz sitresli ve korkutcu oluyo hele bide internetten arastrirsn cok gec kalmadan sonucu ogrenirsen sonlardrmk cok ksa suruyo ..insallah hakknda hayrlsii olur korkma gec kalmadan muayne ol...iyi bir doktra....
Keremeral Tugba61 17 mart:22 18 mart:46 20 mart:136 27 mart:659 29 mart:744 1 nisan:1047 dış gebelik teşhisi kondu ve metatreksat iğne yapıldı 5 nisan :1354 ve sonrasında düşmeye başladı değer 03 mayıs değerim sıfırlandı
nagolinda Tugba61 merhaba tuğba. Ben daha önce 2 kere dış gebelik 1 kere de kimyasal gebelik geçirdim. İkincisinde sol tüpümü almak zorunda kaldılar. betahcg 2 günde bir %50-60 artması gerek. değerin bana biraz düşük geldi. Ama kimyasal gebelikte olabilir. En sağlıklısı 2 günde bir betahcg yaptır. Sonuçları doktorunla paylaş. Erken müdahaleyle iğneyle ameliyatsız tedavi ediyorlar artık.
Gunalp2345 Tugba61 canım bence dış gebelikten ziyade kimyasal gebelik senin ki değerlerin 5 günde çok az artmış muhtemelen bir kaç gün sonra kanama olur ve kendiliğinden değerlerin düşer.. kimyasal gebelikte kese oluşmuyor ve kendiliğinden sonlanıyor..bende iki kez aynı durumu yaşadım hatta en sonuncusunu yaşadıktan ertesi ay hamile kaldım çok şükür 16.haftaldayım hiç canını sıkma rahim kendini gebeliğe hazırlıyor deniyor
Tugba61 LinaPrenses peki bu değerdeyken kese görülemiyor yani su an tüplere baksalar da keseyi göremeyecekler 1500 lere ulaşmamış nasıl teşhis koydular bir de kanaman agrın var mıydı
LinaPrenses Tugba61 degerlerin yukselisi 2 kati olmasi gerekiyo ama benimki olmadı c Yükseliş duzenszdi 3 doktra grundm ama hepsi aynisini sylesi delik desik olmustum kan vermekden ama cok belliydi
Seda4686 Tugba61 amin canım amin ama üzülmeyin derim , kolay değil ama üzülmeyin, her şeyden önce sizin sağlığınız daha önemli
Tugba61 Seda4686 evet orası öyle allah en uygun zamanda tekrar nasip etsin inşallah bunun daha fazla sağlıklı yükseleceğini düşünmüyorum
Tugba61 nagolinda merhaba benim zaten baştan beri düşük ilerliyordu adeti beklediğim gün 14 le ögrendim Sonraısnda iki gün arayla 24 55 diye ilerledi 55 te doktora muayene oldum dedi değerin düşük ama yükselişin güzel geç döllenme olabilir artık bakmana gerek yok bayramdan sonra gel dedi dayanamadım 5 gün sonra baktım 258 di bu da normal bi artıştı 5 gün için sonra bi 5 gün daha bekledim 490 çıktı bugün ama bu sefer 5 gün için hiç artmamış artık bi sıkıntı olduğu belli dış gebelikten korkuyorum işte ama kanamam veya tek taraflı ağrım yok
nagolinda Tugba61 son değer hariç hepsi güzel artmış. doktorun doğru diyor önemli olan sayının değeri değil artışın düzenli olması. benim ilk ölçümüm 146 iki gün sonra 511 çıkmıştı. Normal diye daha test yapmamıştım. dış gebelik yaşamıştım. Eğer içinde biraz rahatlama olacaksa 2 gün sonra tekrar test yaptır.
Tugba61 nagolinda sizinki 2 günde 2 katınında üstüne çıkmış benimki 5 günde ancak 2 katına yakın çıkmış demekki dış gebelikte yavaş yükseliyor az yükseliyor diyorlardı öyle olmuyormış her zaman ne biliyim su an anlarsınız beni kesin bişey yok ama yine de umut etmek istemiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur yarın en azından kadındogum aciline gidebilirsem belki muayene ederler alttan
Tugba61 Bir de bhcgnin çok hareketli yaşamının olmasıyla bi alakası olabilir mi kızlar yani böyle yavaş yükselmesinin