Meltemm1 Arkadaşlar 7 aylık hamileyim bayramda görenler karnın aşağıda senin bebeğin erken olur dediler canımı sıktılar fakat doktor hiç öyle birşey söylemedi aksine erken Doğum riskin yok dedi. Bu insanlar niye böyle birde böyle birşey olma ihtimali nedir
Tubammm Meltemm1 kız babada öyle dediler bende çok korktum doktorun bu lavlara inanma dedi karnının içi geniş diye öyle görünüyor sıkma canını
Emirinmelegi Meltemm1 benimde assagda canım korkma sen herşey yolunda gidiyor diyorsa doktor kafaya takilcak birşey yok ben öyle yapıyorum.
Trkmn Meltemm1 banada herkes aynı şeyi söylüyodu hatta annemle az mı tartıştık bu konudan evet aşağıdaydı hep karnım ama doktor kötü bişey demiyodu. 39+2 oldum hani erken doğacaktı noldu anne diyorum senin yapın böyleymiş demekki diyo😂 Açılmam yok sancım yok nişanım gelmedi bebeğim kanala girmemiş gircek gibide durmuyo şuan diyo doktorum🤷🏻♀️
Meltemm1 Tubammm yaa bende korktum hatta eksik bir kaç bişi kaldı eşime bana böyle diyorlar biran önce herşeyi halledeyim ben dedim 😂 doktorda iç karnın geniş demişti demek ki o yüzden
Meltemm1 Cansudemirel çok teşekkür ederim ilk bebek olunca insan ne duysa ister istemez etkisinde kalıyor :)
ZalovaLeyla Garip gelicek ama bir şey sora bilirmiyim? Bebeğinizin cinsiyyeti kızmı? Bizim buralarda hep öyle söylerler çünkü. Erkek yukarda dururmuş kız aşağıda. Sadece uygunluk varmi diye soruyorum yalnış anlamayın😊
Tubabulat2018 ZalovaLeyla benimde karnim asagıda hatta bebekte asagıda ve kız acaba kòz oldugu icinmi oyleki
Meltemm1 Trkmn içimi rahatlattınız çok sağolun :) ben hiç farketmedim bile insanlar öyle söyleyince baktım gerçekten öyle 😂 demek ki herkesin yapısı farklı oluyor
ZalovaLeyla Hilall polyanne Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk cocuğum kızdı ve benimde karnım aşağıdaydı, küçükdü ama beni gören her kes "aa kızın olucaq" diyordu
ZalovaLeyla polyanne Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk cocuğum kızdı ve benimde karnım aşağıdaydı, küçükdü ama beni gören her kes "aa kızın olucaq" diyordu
[silindi] Meltemm1 bende 5 aylık hamileyim beni görenler de aynı şeyi söylüyor neden karnın aşağıda Doğum yakın mı gibi şeyler soruyorlar sürekli, doktora sordum saçmalamasınlar öyle şey mi olur diyor ama insan istemez strese giriyor tabi bu millet yüzünden 🤦🏼♀️
nilosum Meltemm1 benimde başından beri karnım aşağıda her gören doğum yakın heralde diyip duruyo aylardır 35 haftalık olduk hala daha doğmadı benide hep korkuttular doktoruma sorduğumda her kadının yapısı farklıdır herkesin yukarda olcak diye bişey yok demişti
Meltemm1 nilosum bunları duymak içimi rahatlattı çünkü aksini söylediğinde kabul etmiyorlar görürsün bak diyorlar 😂
zeynokrktk Meltemm1 Ben 35 haftalığım şu zamana kadar hep aşşağıdaydı karnım valla gelmesini bekliyorum ama hiç ses soluk yok haala 😂
ZalovaLeyla Tubabulat2018 ben öyle duymuştum. Ayıpdır söylemesi benim babam ben kızıma hamileyken doktora gitmeden önce anneme söylemişdi kızı olucaq karnı aşağıda diye. Sonra karnım büyüdükce çevredekilerde söylüyordu kızınmı olucak. Tabi ne kadar doğdudur bilmiyorum ama ben bu durumu yaşadığım için söyledim.
Tubabulat2018 ZalovaLeyla anladım canım benimde asagıda hatta dün bi akrabamız soyledi onunda 3 kızı var onunda hep asagidaymus kizin genelde oyle olur demisti bana doktorum asagıda dedi ve dinlenmem gerektigini yukarı çıkması gerektigini soyledi.