Hayrsbrs GamzeAkova peki almak isterlerse üzüm gebelikten dolayı offf ne yapacağımı bilmiyorm aklım durdu
GamzeAkova Hayrsbrs üzüm gebelik mi? O nerden çıktı ki dr oyle mi dedi. Dr emin ol 9 haftaya kdr bekler gec döllenmeden dolayı.
GamzeAkova Hayrsbrs ayrıca üzüm gebelikte kalp atışı duyuluyor. Benim arkadasim duymuştu sonra üzüm gebelik oldugu anlaşıldı.
Sirine Hayrsbrs ya bazı doktorları anlamıyorum 🧐 benimki beni 8. Haftada çağırdı daha da duymazsak stres yapma dedi daha zamanı var dedi .5. Haftada anneye bu stresi yaşatmaya ne gerek var !!!! Üzülme canım daha cookkkk vaktin var duyarsın allahın izniyle 🙏🙏
Hayrsbrs Sirine eşimle birlikte sabaha kadar hastane hastane gezdik perişan olduk aşılama yaptırdık çok hevesliydik tuttu diye dün bize yaşattıklarını rabbim bir kuluna yaşatmasın. Yatışımı yapıp bebeği alıp patolojiye bile göndermek isteyen oldu
Annemmm2 Hayrsbrs canım seninkisi baya net bebek görüntüsü içinde benimkisi alttan bakınca dur resim atım söyle oldu
[silindi] Hayrsbrs ya bu bazı doktorlar olumsuz şeyleri şak diye insanın suratına söylemiyorlar mı sinir oluyorum . Biz 6 haftada duymuştuk . Ondan bi hafta önce gittiğimiz de doktora henüz çok küçük göremeyiz şimdi demişti . Birde vajinal ultrasonla göründü. Bence senin çok erken . Birde geç döllenme olabilir .
Annemmm2 Hayrsbrs https://imgyukle.com/i/b9d4afc8-0adf-4dfe-a10c-b4f795b8fb5b.kXIaqR bak 5+1 de ulturasyon tarihine göre böyle çok minik alttan bakıldığı halde
Hayrsbrs Annemmm2 off ya çıldıracağım ne yapacağım bilmiyorm sakin olup nasıl bekleyeceğim her kafadan kötü kötü sesler çıktı. Öyle de güzel bazı belirtilerini yaşarken sürekli aynada göğüslerime bakarken böyle bişey olursa çok kötü olurum
Sirine Hayrsbrs hayır kuzucum 5 haftalik gebeye bunların yapılması çok saçma, kesinlikle abartmışlar. Maalesef bu anlayışta doktorlar var. Başka doktora git. Onların dediklerini asla yapma başka doktorlarda görsün. Üzülme stres yapma 🙏
bmomsy Hayrsbrs biz 6.haftada duymamıştık 8.haftafa gittiğimizde duyduk şimdi çok şükür 35.haftamız bitiyor
Hayrsbrs İnşallah bişey olmaz çok teşekkür ederim hepinize. Çok korkuttular hatta eve git düşüğü bekle diyen bile oldu kavga edince bağırmaya başlayınca güvenliği çağırın diye bağırmaya başladı pislik kadın sinir oldum
[silindi] Hayrsbrs crl kaç cm/mm görünüyor . Ben şimdi kalp atışını duyduğumuz gün crl ye baktım 0,35 cm yazıyordu
Hayrsbrs [silindi] usg şuan yanımda değil bi bakayım bilmiyorm kimse açıklamalı bişey demedi ki hep kötüyü söylediler
Alarasel Hayrsbrs rica ederm cnm ama drn yanlş bilgi vermş değiştr bnce 5. Haftada kese gözükir ancak 5 6 arası 7 de en geç kalp atışı duyulur