Deletedmom133 Elizanesi günlük limiti asmazsan sorun icermez çay kahve çikolata bunları dengele iç ben içiyorum canım 😉 şuan doğurmak uzereyim işlerim gitsin birazdan bi fincan yapacağım kendime 😉
Rozi Elizanesi ben günde 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Doktora sormuştum 1 fincandan zarar gelmez dedi.
Erbualp Günde bir fincan kahve içebiliyorsun canım problem yok onda 🤗🤗 ben kahve sigara tiryaki olarak günde 2 3 kere içiyordum şimdi 1 düşürdüm sigarayı da bıraktım 😏sanırım kahve yi de bırakırım sigarız olmuyormuş 😂
Bahara Gagacim nasıl zorlanıyorum bilsen 😂 eşime diyorum sana kahve yapayım bende kokusundan faydalanırım ama yok o da hiç sevmez 😂
Zeytinusss Elizanesi canım deli gibi kahve içerdim önceleri hamileyken bıraktım aşırı derecede içmiyorum mesela 2 yada 3 günde bir.. suan canim istedi bol köpüklü bir kahve yaparım 😆 bi arkadaşıma hemşire bebegin gelişimini engeller demis sürekli tüketilmesi halinde az ve kafeinsiz iç demis bende sana söyleyeyim 😍
Gokcellist Elizanesi kafeinsiz kahve içebilirsin. Nescafenin kafeinsiz granül kahvesi var, kurukahveci mehmet efendinin de kafeinsiz türk kahvesi var 🌟